Hra o trůny: Vládce Železného trůnu očima Missandei

Hra o trůny: Vládce Železného trůnu očima Missandei | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Blízká přítelkyně a rádkyně dračí královny se rozpovídala o událostech osmé série a o tom, kdo by měl podle ní usednout na Železný trůn.

Finále závěrečné řady Hry o trůny je stále ještě pořádně daleko. Jak však z našich předchozích článků víte, natáčení je v plném proudu. Herci se ovšem o budoucích událostech a osudu těch, kteří v ději sehrají klíčovou úlohu, vyjadřují jen velmi mlhavě a vágně. Důvodem je přísné informační embargo, které všem, kteří mají se seriálem cokoliv společného, zakazuje poskytovat jakékoliv „spoilerodní“ informace. HBO ve své politice ještě přitvrdila po nedávném incidentu, kdy se dostaly na internet informace prorazující děj osmé série.

Hra o trůny: Podrobný rozbor závěrečné série v souvislostech
 

Fanouškům a novinářům tak nezbývá nic jiného než se snažit z těchto šifrovaných informačních střípků, které kolem sebe rozhazují herci a zainteresovaní tvůrci, poskládat a vytvořit alespoň nějakou smysluplnou představu o tom, co nás vlastně v roce 2019 čeká. Nedávno poskytla rozhovor herečka Nathalie Emmanuel, která v seriálu ztvárňuje Missandei - bývalou otrokyni a nyní rádkyni dračí královny. Ve zmíněném interview se rozhovořila o tom, kdo by podle ní měl usednout na Železný trůn. Asi nikoho nepřekvapí, za jaký tým sympatická herečka kope. Jako fanoušek seriálu i členka hereckého ansáblu by ráda viděla na slavném trůnu svou královnu, která má podle ní i ty nejlepší předpoklady pro to být dobrým panovníkem. Když k tomu připočtete její draky, není podle její rádkyně pochyb o tom, že by Sedm království zažilo pod vládou nejmladšího člena targaryenovské dynastie zlaté časy. Samozřejmě že s Missandei po jejím boku, jak neopomněla dodat.

V závěru ještě doplnila, že už má značnou část natáčení za sebou. Všichni zúčastnění mají z natáčení dobrý pocit a s blížícím se koncem se stupňuje i všeobecné vzrušení. Těžko říct, zda se v tomto případě jedná o zbožné přání, nebo nám Nathalie se znalostí scénáře nepřímo poskytla vodítka vedoucí k finálnímu osudu největšího seriálového příběhu současnosti. Jaká je vaše předpověď? Dočkáme se Daenerys na Železném trůnu? Bude z něj vládnout sama, nebo jí bude dělat společnost Jon Snow? Nebo nás tvůrci pěkně vypečou a bude to všechno úplně jinak?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu