The Punisher: Nové fotky z natáčení i nové tváře

The Punisher: Nové fotky z natáčení i nové tváře | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Máme pro vás nové fotky z natáčení. Tato galerie vám nesmí uniknout. Kromě toho seriál The Punisher obsadil dva zkušené herce do nových rolí. 

Po konci natáčení druhé řady Iron Fista, o kterém jsme vás informovali nedávno, nyní zbývá už jen jeden seriál z Marvel/Netflix produkce, který se aktivně natáčí. Tím oním je The Punisher, jehož charakter zaznamenal velký úspěch ve druhé sérii Daredevila, a loni tak přišel jeho sólový seriál, který nebyl bez chyb, ale byl přijatý více než pozitivně. Na přípravy druhé řady se tak nečekalo dlouho, a momentálně se pilně natáčí v New Yorku.

5 komiksových postav, které by si zasloužily vlastní seriál
 

Právě z natáčení k nám dorazily nejnovější fotky, které tak trochu potvrzují dějovou linku, o které jsme dříve spekulovali. Na fotkách je především Jon Bernthal jako Frank Castle, nicméně se na nich objevuje i postava jménem Amy Bendix, kterou hraje Giorgia Whigham. Očekává se, že její postava by měla být adaptací komiksové postavy jménem Viorica, což je mladá dívka z ulice, kterou Frank zachrání a vezme ji pod svá křídla. Zároveň s tím se pak zaplete do sexuálního byznysu a podsvětí New Yorku, který vede rumunská dvojice Vera Konstantinova a Cristu Bulat.

The Punisher: 2. série obsadila tři nové tváře
 

Z fotek můžeme odhadnout, že dějová linka Franka a Amy bude věrná předloze z komiksu The Slavers od Gartha Ennise. Seriál navíc obsadil dvě nové tváře, a to zkušené herce Corbina Bernsena a Annette O’Toole. Ti budou mít roli Andersona a Elizy Schultz, bohatých manželů, kteří si jdou za svým a mají velký vliv i prostředky. Tato dvojice by tak mohla ve druhé sérii Frankovi zatápět, stejně jako navrátivší Billy Russo (Ben Barnes) z první série.

Objevily se také zprávy o tom, že série hledá představitele do rolí šerifa a jeho zástupců. V rámci toho se tak spekuluje o tom, že další inspirací pro novou řadu může být komiks Suicide Run od Stevena Granta. V něm se Frank Castle zotavuje v malém městě v Ohiu po těžkém zranění, a na záda mu dýchá místní šerif a policejní jednotka. Zdá se tak, že pokračování seriálu bude spojením komiksů Suicide Run a The Slavers. Zároveň se však vrací postavy z první řady. Kromě Russoa pak agentka Dinah Madani (Amber Rose Revah) a hacker Micro (Ebon Moss-Bachrach).

Nové fotky z natáčení najdete v galerii.

Zdroj: The Hashtag Show, The Punisher

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu