Cosmos: Possible Worlds: Vesmírné divadlo v novém traileru

Cosmos: Possible Worlds: Vesmírné divadlo v novém traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Astrofyzik Neil DeGrasse Tyson, jeden z nevlivnějších popularizátorů vědy dnešní doby, nás provede nekonečným prostorem obklopujícím celou naší existenci. Koukněte na trailer.   

Premiéra druhé řady dokumentárního cyklu Cosmos přiletí závratnou rychlostí přenosu obrazu vaším poskytovatelem televizních služeb někdy na jaře příštího roku. Už teď ale běží propagační kampaň, která úspěšnou kooperaci stanic Fox a National Geographic dostane dokumentárnímu obecenstvu pod kůži.

Trailer je poskládán ze směsice podmanivých a originálních animací kosmických událostí a záběrů staré dobré Země. Spojuje je do jednoho vzájemně se ovlivňujícího celku ve snaze sdělit, že zvláštní a neznámé světy nemusí být jen ty mnoho světelných let vzdálené. Kromě toho nám ukázka nezapomíná servírovat jeden bombastičtější popisek slibující ohromující zážitek za druhým. Ale ten, kdo sledoval už první řadu (Cosmos: Časoprosotrová odysea), , že těmto řečem o poctivém kusu televizní práce může věřit.

Určitě ne jen tak z dlouhé chvíle si k tomuto dokumentárnímu seriálu našlo cestu na tři čtvrtě miliardy diváků po celém světě, čímž se odysea stala vůbec nejsledovanějším projektem s hlavičkou National Geographic. Vysílat se nová řada bude na obou nahoře zmíněných stanicích. Pokud o naučném pořadu chcete vědět víc, ve starším článku najdete obeznámení s tvůrčím týmem a zjistíte, odkud se tento pořad dostal na výsluní dokumentárního světa.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu