Stranger Things: Aktuality a nové fotky z natáčení 3. řady

Stranger Things: Aktuality a nové fotky z natáčení 3. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Herci a tvůrci Stranger Things se rozpovídali o příběhu a nových členech obsazení. V galerii si prohlédněte nejnovější fotky z natáčení 3. série!
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Třetí série Stranger Things se na Netflixu neobjeví až do příštího roku. Už nějakou dobu se ale pilně natáčí, a slídilové z placu či samotní herci sem tam obdarují fanoušky alespoň nějakou novou informací. Nejnovější střípky a zajímavosti se na nás šinou z akce FYSee, která je pořádaná samotným Netflixem. Sem kromě herců, jako je Millie Bobby Brown (Eleven) a Noah Schnapp (Will), zavítal například i producent a režisér Shawn Levy či castingová ředitelka Carmen Cuba. Na následujících řádcích tedy najdete všechno, co o třetí řadě i těch předchozích sami prozradili. Žádných spoilerů se samozřejmě bát nemusíte, na pusu si všichni dávali, jak se patří, pozor.

Nejdřív si povíme o tom, v jakém duchu by se vlastně celá řada měla nést, o čemž se rozpovídal Schnapp. První řada byla podle něj i přes všechny temnější a dospělejší elementy poměrně hravá, ta druhá na temnotu ale dala podstatně větší důraz a byla více ponurá. Ve třetí se prý dočkáme tak trochu střední cesty. Bratři Dufferovi pro ni tóny předchozích dvou sezón namixovali, a Schnapp je z výsledku absolutně nadšený.

Stranger Things: Dcera Umy Thurman dostala roli ve 3. sérii
 

Slova chvály ale nezazněla jen na účet bratrů Dufferových, ale také na účet samotného Schnappa. Levy novinářům pověděl, že on i Dufferovi si byli moc dobře vědomi, kolik talentu vyplýtvají, když nechají Willa hned v první epizodě první řady zmizet. Šli proto docela do risku. „Když jsme obsazovali Noaha, bylo nám úplně jasné, že potřebujeme herce, který se jen tak neztratí, i když toho po něm v první sezoně opravdu nebudeme žádat moc. Pak už jsme museli jen čekat a doufat, že nám popřeje štěstí a dostaneme zelenou i pro řadu druhou.“ řekl Levy. „Pokud by nám to vyšlo, bude z Willa prakticky hlavní postava druhé série, kde poté Noah předvedl fenomenální výkon.

 

A jak to bude ve 3. sérii s Eleven a s nově obsazenou Mayou Hawke, dcerou Umy Thurman? Čtěte v další kapitole.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Háno | 25.05.2018 14:50
Harbour na sobě moc nezamakal na Hellboye, nebo je rychle zpatky ve svém původním stavu, nebo po těch všech úpravách v maskerne do podoby Hellboye je to asi jedno;))
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu