Stranger Things: Aktuality a nové fotky z natáčení 3. řady

Stranger Things: Aktuality a nové fotky z natáčení 3. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Herci a tvůrci Stranger Things se rozpovídali o příběhu a nových členech obsazení. V galerii si prohlédněte nejnovější fotky z natáčení 3. série!
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Konec druhé řady dopřál Eleven konečně trochu štěstí. Po letech týrání v laboratoři a skrývání se před vládou je volná, mezi přáteli a se svým novým otcem Jimem Hopperem (David Harbour). Ve třetí řadě proto máme čekat jinou Eleven, než doposud. ,,Eleven má v této sérii krásný příběh.“ pověděla Millie „Je to vlastně její cesta k dospělosti a k pochopení, jaké to opravdu je být normální peberťačkou.“ Pro Millie byla práce na třetí řadě také o něco jednoduší, jelikož prý už při hraní Eleven vystřídala tolik různých emocí a dostatečně si je osvojila. Našla si vlastní metody, jak se rozbrečet, jak se naštvat, a všech těchto zkušeností už ve třetí řadě plně využívá.

Jelikož byla u rozhovorů přítomna i výše zmíněná Carmen Cuba, hlava veškerého castingu, dozvěděli jsme se i něco málo o procesu, jakým byla do seriálu obsazena Maya Hawke, dcera Umy Thurman a Ethana Hawkea. Ta hraje dosud nepojmenovanou postavu, která má v Hawkins odhalit nějaké temné tajemství. Cuba samotná prý její obsazení tvrdě podporovala už od samého začátku, dokonce Dufferovým navrhovala, aby výběr hereček kompletně přeskočili a Mayu obsadili rovnou. Dufferovi raději otestovali ještě mnoho dalších adeptek, nakonec ale došli k závěru, že žádná z nich se Maye nevyrovnala. Podle Cuby je Maya Hawke opravdu unikátní mladá žena, na kterou jen tak na ulici nenarazíte a jejímu obsazení vždy držela palce.

Tak tady to máte, to je vše zajímavé, co by se dalo z rozhovorů vypíchnout. V galerii najdete nejnovější fotky z natáčení, které ukazují například Davida Harboura s bujným knírem a další herce na place.

Zdroj: Variety, Wegotthiscovered

Zdroj fotek: JustJared

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Háno | 25.05.2018 14:50
Harbour na sobě moc nezamakal na Hellboye, nebo je rychle zpatky ve svém původním stavu, nebo po těch všech úpravách v maskerne do podoby Hellboye je to asi jedno;))
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu