#LuciferLives: Ať žije Netflix! Vše o záchranné misi zde

#LuciferLives: Ať žije Netflix! Vše o záchranné misi zde | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Lucifer žije! Ale co bude dál? Všechno potřebné se dozvíte v tomto článku!

Volejte sláva a tři dny se radujte! Lucifer konečně našel svého spasitele. Je jím společnost Netflix! Na bližší informace jako například termín další řady si budeme muset ještě počkat, ale jedno je jasné - 4. řada bude!

Lucifer je zachráněn! Kdo se ho ujal?
 

Nyní jsme ve fázi hromadného dojetí. Fanoušci na sociálních sítích pláčou štěstím, sdílí hashtag #LuciferLives, a i Tom Ellis, představitel Lucifera, společně s Lauren German, představitelkou Chloe, vyjádřili své díky všem fanouškům, kteří zahlcovali internet svými nářky, výkřiky a prosbami (viz přiložené tweety). Bylo toho tolik, že by v tom musel být čert, aby si toho nikdo nevšiml.

Společnost Netflix udělala velice dobře, že se tohoto seriálu ujala. Ačkoli dříve show patřila společnosti FOX, tak ji zprostředkovával na své stránce Netflix. Teď do toho bude moci více mluvit a určitě i reklama na 4. řadu bude daleko větší. Streamovací služba se ujala seriálu, s kterým mají již nějaké zkušenosti a hlavně má hodně stabilní sledovanost, takže odchylky nebudou tak velké. Jak říkám, velice moudrý tah.

Na závěr něco k zamyšlení. 3. řada seriálu se označuje zatím za tu nejhorší. Nic moc se v ní nestalo, díly byly hodně zmatené, postavy se chovaly jako by 2 předešlé řady vůbec neproběhly a vztahy začaly chřadnout. S novou společností by však mohly přijít staré pořádky. Netflix se koukne na čísla a hodnocení, uváží, které díly byli nejvíce populární, a tím směrem se vydá. Takže pokud se vám 3. řada nelíbila, nezoufejte, seriál je v dobrých rukou!

Prohlédněte si pár nejlepších tweetů a dejte nám do komentářů vědět, jak vidíte budoucnost seriálu vy!

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu