Halo: Adaptace se hýbe vpřed

Halo: Adaptace se hýbe vpřed | Fandíme seriálům
Microsoft Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kolik bude mít epizod a kdo z dalších tvůrců za seriálem bude stát?

Halo nedávno vzbudilo pořádnou diskuzi v souvislosti s novým herním přírůstkem, který ponese název Halo Infinite. Na letošní výstavě E3 v Los Angeles debutoval trailerem, který si můžete přehrát níže. To je na úvod a přesuneme se k seriálu.

Poslední zprávy hovořily o tom, že natáčení by mohlo odstartovat během podzimu. Nakonec ale má první klapka padnout začátkem příštího roku. Těšit se můžeme na 10 epizod s hodinovou stopáží, ve kterých nás čeká v 26. století epický konflikt mezi lidskostí a mimozemskou hrozbou „s hluboce vykreslenými osobními příběhy, akcí, dobrodružstvím a bohatě představenou verzí budoucnosti“.

Halo: Natáčení hraného seriálu by mělo začít brzy
 

Seriál se bude vysílat na stanici Showtime, produkovat jej bude Amblin Television Stevena Spielberga a vývojářské studio 343 Industries, které za videohrou stojí. Pro šéfa Showtime Davida Nevinse je Halo jejich nejambicioznějším seriálem a očekává, že publikum bude po letech trpělivosti náležitě odměněno. Věří, že okouzlí fanoušky hry a zároveň přivábí nezasvěcené do světa složitých postav, které osídlí tento jedinčný vesmír. 

Další zajímavou novinkou je oznámení režiséra, který se zhostí několika dílů. Tím se stane Rupert Wyatt, jenž na sebe především upozornil prvním dílem z prequelové trilogie Planety opic. Scenáristou, výkonným producentem a showrunnerem bude potom Kyle Killen, jenž je podepsaný pod seriály, které však skončily po první řadě - Lone Star, Mind Games a Awake.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu