Přátelé: Co říkali herci o seriálu v 90. letech?

Přátelé: Co říkali herci o seriálu v 90. letech? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Co říkali hlavní hvězdy Přátel o seriálu během jeho natáčení? Jaké byly jejich vize? V galerii najdete pár fotek z natáčení.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Když dnes přijde řeč na seriál Přátelé, hlavní aktéři zpravidla vzpomínají, potažmo reagují na neustálý příval dotazů, zda dojde k obnově seriálu. Co však říkali v průběhu 90. let, když se seriál natáčel? Přinášíme vám jejich největší hlody, komentáře a vize toho, co se s jejich postavami stane. Nejšílenější představu o budoucnosti jednotlivých charakterů měla Courteney Cox, představitelka Monicy. Poznatky o náladě v zákulisí před uvedením seriálu zase prozradil David Schwimmer, který s Rachel skončit nechtěl... no čtěte. 

Přátelé: 10 extra zajímavostí, o kterých jste na 90% neslyšeli
 

Courteney Cox

"Moje fantazie je taková, že se dají Joey a Chandler dohromady. Ross a Phoebe vezmou své děti a odstěhují se na venkov. Rachel a Monica začnou randit a zamilují se do sebe," řekla kdysi herečka.

Lisa Kudrow 

"Phoebe není hloupá. Má jen pro všechno rozdílný výchozí bod," řekla během natáčení Lisa Kudrow.

Někteří fanoušci jsou přesvědčení, že Phoebe byla odjakživa ze všech nejchytřejí. Popisují ji jako génia s nulovými ambicemi, jehož největší vášní je, mimo hraní na kytaru, manipulace a ovládání lidí ve svém okolí. Kdo by například zapomněl, jak po několika dnech verbální války na téma evoluční teorie položila Rosse "na lopatky" a doprovodila to lapidárním: „That was fun... who´s hungry?" Více o této a dalších teoriích čtěte zde

Roztomilá byla odpověď Lisy Kudrow, když se jí v roce 1995, tedy rok po premiéře seriálu, zeptali, jak sláva změnila její život: "Když žijete v L. A., nikdo se o vás moc nestará, protože jsou tam větší a lepší hvězdy, které se kolem vás procházejí, než vy." To už by dnes v případě žádného z herců asi neplatilo.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu