Stranger Things: TOP 11 nejdiskutovanějších teorií ohledně 3. řady

Stranger Things: TOP 11 nejdiskutovanějších teorií ohledně 3. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Jakou daň by si na Eleven mohly vybírat její schopnosti? Jaká kariéra možná čeká na Stevea Haringtona? Co nás čeká ve 3. sérii? Čtěte a dozvíte se.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10
  11. Kapitola č.11

Bob se vrátí jako spojenec Mindflyera

Většina, ne-li všechny prozatímní teorie měly pevně daný základ v seriálu a dalo by se je brát poměrně vážně, poslední dvě se ale dají lehce popsat jediným slovem, a to šílenost. Materiály, na kterých jsou obě teorie vystavěny, do sebe ale navzdory předsudkům zapadají relativně dobře. Pusťme se tedy do nich. Jistý uživatel na Redditu tvrdí, že Bob Newby (Sean Astin), chytrý dobrák a přítel Joyce Byersové, který v 8. epizodě 2. řady položil život, není vůbec tím milým chlapíkem, za jakého se celou dobu prezentoval. Ve skutečnosti je prý Bob první entitou, která unikla z brány do Upside Down a celou dobu Mindflayerovi v našem světě pomáhal. Po Willově útěku z Upside Down vnikl do rodiny Byersových skrz Joyce (Winona Ryder), aby si získal Willovu důvěru a poradil mu se Mindflayerovi přímo postavit. Tím samozřejmě umožnil monstru do Willa proniknout. Celou řadu se snaží Joyce přesvědčit, aby se společně odstěhovali z Hawkins, čímž by umožnil Upside Down rozšířit se i daleko z města pomocí posedlého Willa. Když v 6. epizodě Will naláká vojáky z Hawkins Lab do podzemních tunelů a Mike (Finn Wolfhard) jeho past odhalí, Bob se ho pokouší zastavit, jak nejrychleji může.

A jeho emocionální smrt? Během ní podle všeho zemřel jen na oko, ve skutečnosti ovšem přežil a následně zavolal do domu Byersových, aby pomocí zvonícího telefonu uvědomil Mindflayera a armádu Demodogů, kam se za hrdiny pustit. Nyní, když Eleven bránu do Upside Down zavřela, se Bob schovává v našem světě a čeká na příležitost. Ta by pak měla samo sebou přijít ve 3. řadě. Dokonale ztřeštěné, ale vtipné.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Luks | 14.01.2019 14:16
Tak ta teorie o krvácení z nosu je podle mě fakt a ne teorie :) Nebo já to tak od první série chápu :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu