Julia Roberts pomáhá válečným veteránům

Julia Roberts pomáhá válečným veteránům | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Slavná herečka spojí síly s tvůrcem seriálu Mr. Robot v psychologickém dramatu o životě válečných veteránů.

Shall we get started? Zatím jediná věta pronesená v prvním teaseru na očekávané drama, které nám přinese Amazon. Internetová stanice v poslední době opravdu silně posiluje, aby se dokázala postavit Netflixu, který má v současné době oproti své konkurenci obrovský náskok, který nedávno potvrdil při udělování cen Emmy, které ovládl v počtu nominací (celkem 112) a sesadil tak krále minulých ročníků – stanici HBO (108 nominací). S výsledků je patrné, že je před Amazonem ještě spousta práce. První pořádnou vlaštovkou by mohlo být již zmíněné psychologické drama Homecoming.

 

Today Will Be Different: Julia Roberts v limitované sérii
 

Plánované drama, které nám přinese Amazon. Internetová stanice v poslední době opravdu silně posiluje, aby se dokázala postavit Netflixu, který má v současné době oproti své konkurenci obrovský náskok, který nedávno potvrdil při udělování cen Emmy, které ovládl v počtu nominací (celkem 112) a sesadil tak krále minulých ročníků – stanici HBO (108 nominací). S výsledků je patrné, že je před Amazonem ještě spousta práce. První pořádnou vlaštovkou by mohlo být již zmíněné psychologické drama Homecoming.

A podle obsazení je vidět, že stanice rozhodně nešetřila. Na svou velkou TV premiéru se totiž letos chystá Julia Roberts. Měla by ztvárnit sociální pracovnici Heidi, která pracuje v tranzitním podpůrném centru pro válečné veterány, jehož úkolem je snaha o jejich bezproblémové začlenění zpátky do civilního života. V hlavní mužské roli se objeví Stephan James (Selma), který nechce nic jiného, než se zařadit do normálního života. O několik let později, když se Heidi rozhodla začít nový život, ji zčistajasna vyhledá pracovník ministerstva obrany a začne ji klást nepříjemné otázky o její předchozím zaměstnání v centru pro veterány. Heidi si začne pomalu ale jistě uvědomovat, že pod povrchem oficiálních událostí existuje úplně jiný příběh, který tak úplně nesedí s její verzí událostí.

Homecoming vychází z populárního stejnojmenného podcastu z loňského roku od Elie Horowitze a Micaha Bloomberga, který dokázal posluchače velmi umně vtáhnout do svého realistického světa. Režisér a hlavní tvůrce Sam Esmail (Mr. Robot) je sám velkým fanouškem originálního díla. Během svého panelu na comic-conu prohlásil, že jeho hlavním cílem bylo zachovat to nejlepší z originálu a zároveň přijít s několika novými a šokujícími twisty, kterých není čistě zvukové mediúm schopno. O tom, zda se mu to podařilo, se budeme moci přesvědčit 2.11., kdy si deseti dílná série odbude svou premiéru.

V galerii si můžete prohlédnout první promo fotorgafie a osobní fotky Julie Roberts z jejího instagramu.

Zdroje: Deadline, Instagram

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu