The Gifted: Situace mutantů se vyostřuje v prvním traileru

The Gifted: Situace mutantů se vyostřuje v prvním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 26 obrázků
Pozůstatky Bratrstva mutantů se hlásí ke slovu, stejně jako lidé a zbytky odboje.

Comic Con byl bohatý na trailery jak filmové, tak seriálové. Především komiksovky zaznamenaly velký boom, a jako první pro vás máme trailer na Foxovský seriál The Gifted. Seriál ze světa mutantů, kdy X-Meni jsou již pryč, a zanechali po sobě pouze skrývající se komunitu zvanou Mutant Underground, zaznamenal poměrný úspěch, a tak tento podzim dostaneme druhou řadu. Ta bude mít premiéru 25. září. První trailer navazuje na události z první série, a situace v boji mezi lidmi a mutanty, ale také mezi mutanty samotnými, se začíná vyostřovat.

Trailer se zaměřuje především na postavu Polaris (Emma Dumont), která je dcerou Magneta, a která se i s dalšími několika mutanty na konci první řady přidala k tzv. Hellfire Clubu, následovníkům Bratrstva mutantů. Její těhotenství rezonuje s jejími elektromagnetickými schopnostmi, což způsobuje jejich nestabilitu, a stává se tak ohrožením pro všechny okolo. Na druhé straně se pak zbytek odboje spolu se zbylými členy rodiny Struckerů snaží situaci zvrátit, a zároveň se musí vypořádat s lidskou složkou, která jde všem mutantům po krku.

Recenze: The Gifted oslabuje "temná" strana
 

Druhá série si opět vypůjčuje dějovou linku z komiksů, jelikož se objeví skupina zvaná Morlocks. To je poměrně drsná skupina mutantů, která se snaží zůstat naprosto mimo dění, avšak situace na povrchu napovídá, že to již nebude tak snadné. Obecně jsou opět skvělé triky, seriál zřejmě půjde ještě vážnější cestou, než šla první série, a mutanti jsou rozděleni více než kdy jindy. Ve vyostřené situaci se pak přátelé či členové rodiny obracejí jeden proti druhému.

Druhá série The Gifted by tak mohla být ještě zajímavější právě díky těmto střetům mezi mutanty. V galerii si pak prohlédněte několik prvních promo fotek a screeny z traileru.

V hlavních rolích se ve 2. sérii The Gifted vracejí Stephen Moyer, Amy Acker, Natalie Alyn Lind, Percy Hynes White, Emma Dumont, Sean Tale, Blair Redford a Jamie Chung. V dalších či nových rolích se objeví Coby Bell, Skyler Samuels či Grace Byers. Premiéra je 25. 9. 2018.

Zdroj: FOX

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu