Dan Harmon smazal svůj twitter po vyhazovu Jamese Gunna

Dan Harmon smazal svůj twitter po vyhazovu Jamese Gunna | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Tvůrce oblíbeného eRkového animáku se bojí o své místo  

V dnešní době plné politické korektnosti nemá zkrátka nikdo pojištěné, že ještě zítra bude mít svůj flek v práci. Zvlášť pokud k tomu máte známý ksicht a vaše názory sledujou miliony lidí. Na to před pár dny doplatil režisér Strážců Galaxie Jamese Gunn, kterého (zlý?) Disney vykopl po objevení několika starých tweetů, kde si dělal legraci ze znásilnění a pedofilie. I když se Gunn za spousty svých chyb už mnohokrát omlouval, mít ve studiu tak problémového člověka, si kravaťáci z Disneyho nedovolí.

Velký přehled podzimních premiér
 

Po této kauze spousta Hollywoodských hvězd i tvůrců zareagovala na Disneyho nečekaný tah a s nesouhlasným výrazem ve tváři bránili Jamese Gunna. Ovšem Dan Harmon, tvůrce Ricka a Mortyho, na to zareagoval poněkud jinak. Smazal svůj účet na twitteru, aby ho nepotkalo stejné neštěstí. A to z důvodu dvoudílného videa z roku 2009 parodující seriál Dexter, které bylo natočeno kvůli komediálnímu festivalu. V tomto bizáru (pochopíte za chvíli) si zahrál sám Harmon roli dítěte, na první pohled se "zlatým srdcem", které však bylo násilník a nakonec došlo i na sex s nafukovací pannou (už chápete?)

Toto video se sice po nějaké době rozhodl z internetu stáhnout, stejně se však stačilo už slušně rozšířit do okolních webů, jako například 4Chan. Vy co sledujete seriál Rick a Morty, jistě víte, že tato nekompromisní komedie už od začátku přesahuje hranice slušnosti, které má Disney pevně nastavené. A proto by se ani nezdálo, že by najednou hrozilo jejich tvůrci závažnější problém. Ovšem mít menší pojistku není nikdy na škodu a jeho odchod od seriálu, by určitě mrzel nejednoho fanouška. 

Zdroj: PolygonScreenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu