Castle Rock: O tuto roli jsem nestál, říká Bill Skarsgård

Castle Rock: O tuto roli jsem nestál, říká Bill Skarsgård | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Bill Skarsgård, který momentálně září v hororovém seriálu Castle Rock, původně o roli příliš nestál. Proč? A co více z natáčení prozradil? V galerii najdete fotky ze soukromého archivu Billa Skarsgårda.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nezájem o další kingovský projekt

Kdybychom vám řekli, co přesně, potažmo koho v seriálu Castle Rock Bill Skarsgård ztvárňuje, možná bychom vám zkazili zážitek. Nebudeme to proto specifikovat. Jeho výkon je však doslova srdcervoucí. Švédský herec ze slavné rodiny si zahrál v roce 2017 hlavní roli v hororu na motivy díla Stephena Kinga It (To). A to byl důvod, proč roli v seriálu Castle Rock, který též vznikl podle Kingovy knihy, nechtěl vzít. 

V galerii si prohlédněte, jak vypadá Bill ve skutečnosti. V článku níže rozhovor s Billovým bratrem o tom, jak to v jejich hereckém klanu chodí. Ale jedeme dál. Jak tedy Bill svou nechuť k seriálu Castle Rock vysvětlil?

Gustaf Skarsgård promluvil o seriálu Westworld a rivalitě v rodině
 

"Trochu jsem se zdráhal do toho jít. Nedostal jsem k přečtení scénář a nastínili mi tu postavu jen ve dvou větách. Nevěděl jsem, o čem ten seriál je nebo kdo má vlastně být ta má postava. Jediné, co jsem věděl, bylo, že to je spojené s dílem Stephena Kinga. A protože jsem tou dobou právě dokončil natáčení filmu It, nebyl jsem si jistý, jestli chci dělat něco, co je tak blízké tomu, co jsem právě dodělal," uvedl Bill pro Variety. Myslel si dokonce, že bude seriál napojený na svět It. Následně se mu rozhodli poskytnout k přečtení pilot. 

"Přečetl jsem si ten scénář a pomyslel si: Wow, tohle je rozhodně jedna z těch lepších věcí, co jsem za dlouhou dobu četl. Je to super mysteriózní a velmi poutavé. Když jsem se pak sešel s tvůrci (Sam Shaw a Dustin Thomason), ujistili mě, že to opravdu nemá nic společného s tím, na čem jsem právě pracoval. Pak mi prozradili více o tom, co má můj charakter cítít. V ten moment jsem věděl, že to chci opravdu dělat. Naštěstí to i oni cítili stejně," vysvětlil.

V další kapitole si přečtěte, čím si musel Bill Skarsgård před natáčením projít. Ohrozil i svůj vlastní metabolismus, aby byla jeho podoba dokonalá. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Hezounkova máma | 13.08.2018 13:14
...postava vyvíjet.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu