Kobra 11: Jak vypadá Semir Gerkhan 22 let od premiéry?

Kobra 11: Jak vypadá Semir Gerkhan 22 let od premiéry? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Pojďme si navodit trochu nostalgie. Jak vypadá 22 let od premiéry Kobry 11 Erdogan Atalay, si prohlédněte v galerii. V článku čtěte útržek z rozhovoru.

Kdo by neměl v živé paměti nezničitelného komisaře Semira Gerkhana z oddělení dálniční policie ze seriálu Kobra 11Erdogan Atalay (51), německý herec, jehož tatínek je Turek a maminka Němka, do seriálu naskočil ve 3. epizodě 1. série a od té doby se ho drží jako tonoucí se stébla. 

Krok za krokem: Jak dnes vypadá Al a čím si roli vysloužila?
 

"Pamatuji si na svůj první den v práci. Přinesl jsem si vlastní oblečení a měl účes, který opravdu nechcete. To jsem samozřejmě nevěděl. Přišel jsem na plac přímo z divadla a nezáleželo mi na vzhledu. V určitém okamžiku, o mnoho let později, jsem si všiml, že ostatní vypadají jinak než já. Přinést si vlastní oblečení nebylo zas tak smysluplné. Byli tam kostyméři, a ti měli lepší cit pro oblékání," vtipkoval v jednom nedávném rozhovoru herec. Jak vypadal zpočátku seriálu, si můžete prohlédnout na snímcích v galerii.

Co se ukončení práce na seriálu týká, rozhodně o ní herec neuvažuje. Na otázku, zda by měla Kobra 11 bez něj smysl, odpověděl: "To já nemůžu posoudit, ale sám bych se asi nedíval, kdybych už tam nebyl (směje se). V zásadě ale nechci mít takové postavení. Bylo by smutné, kdyby takový seriál stál jen na jedné postavě. Tolik lidí se na tom podílí a každý je platný."

V galerii si prohlédněte nejaktuálnější fotky z Erdoganova osobního archivu a poté i retro fotky z doby, kdy herec na seriálu Kobra 11 začínal pracovat. Budete se smát. 

Zdroj: Rtl, Instagram

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

MARCEL RŮIČŹKA KO11 1119 606220061 | 12.03.2020 01:37
11 19 606220061MARCEL RŮIČŽKA
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu