Watchmen: HBO si objednalo celou sérii na příští rok

Watchmen: HBO si objednalo celou sérii na příští rok | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Seriáloví Watchmeni budou! Kdy?

Osud seriálových Watchmenů byl i přes četné castingové a příběhové novinky nejasný. Stanice HBO, která bude po skončení Game of Thrones příští rok hledat nové hity, si zatím objednala pouze natočení pilotního dílu, a až podle něho se měla rozhodnout, zda si objedná celou jednu sérii. A showrunner Damon Lindelöf (Lost, The Leftovers) zřejmě udělal dobrou práci, jelikož si televizní stanice oficiálně objednala první sérii ze světa populárního komiksu.

Watchmen: Jeremy Irons získal roli v novém seriálu HBO
 

dřívějších informací víme, že seriál nebude přímou adaptací komiksu od Alana Moora, jako např. film Watchmen od Zacka Snydera, ale bude vyprávět vlastní příběh kolem policejní jednotky v Oklahomě. Na místě však budou i vedlejší příběhové odbočky, které se můžou týkat např. postavy v pilotním díle, do které byl obsazen Jeremy Irons a o které se proslýchá, že by se mohlo jednat o zestárlého Adriana Veidta alias Ozymandiase.

HBO nyní bude spěchat s produkcí a seriál by měl mít premiéru v roce 2019. Stanice do světa vypustila i obrázek obsahující známý citát Dr. Manhattana, který si můžete prohlédnout v galerii. První epizodu režírovala Nicole Kassell, která již pracovala na seriálech jako Westworld, Castle Rock či The Leftovers. Přesné datum premiéry zatím není známo, avšak dá se očekávat, že seriál uvidíme spíše až ve druhé polovině příštího roku.

V alternativní historii, kde jsou „hrdinové“ bráni za vyhnance, přináší seriál Watchmen nostalgii originální a průkopnické grafické novely, která se však zaměří na úplně nový příběh. Obsazení čítá jména jako Yahya Abdul-Mateen II, Jeremy Irons, Regina King, Don Johnson či Tim Blake Nelson. Premiéra seriálu je plánována na rok 2019.

Zdroj: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu