Velký přehled v 6 bodech: National Geographic chystá žně!

Velký přehled v 6 bodech: National Geographic chystá žně! | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Objeví se Jeff Goldblum, Gordon Ramsay nebo Bear Grylls. Za prvotřídního hudebního doprovodu se bude zkoumat technologický progres lidstva. A je toho mnohem, mnohem víc.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

The Curiosity of Jeff Goldblum

Dvanáct půlhodinových epizod pod dohledem Jeffa Goldbluma nimrajícího se v nejneobvyklejších obvyklých věcech na světě. To bude totiž jeho údělem v novém dokumentárním seriálu. Hledat je a rozebrat jejich cestu od vzniku až do absolutního průniku do našeho každodenního života. Kromě odhalování toho, jak nás takové věci ovlivňují, se prý máme těšit na pátrání plné překvapivých souvislostí.

I když zatím nevíme, jak bude pořad pojatý, podobných formátů zabývajících se triviálními jevy a příběhy skrývajícími se za různými předměty se na obrazovkách objevilo již dost (Záhady muzeí, Podivné souvislosti, Příběhy hraček Jamese Maye,…). Bude tak nejspíš hlavně na Goldblumově osobnosti a charizmatu, aby námět pozvedl na novou úroveň.

Herec se na účet pořadu a dokumentární stanice nechal slyšet: „National Geographic má talent na tvorbu chytrého a hlubokého vypravěčství, které rozšiřuje naše porozumění okolitého světa v zábavném a tvořivém duchu. Zvědavost je primární lidská vlastnost.“ Dále zmínil, že nový seriál ho „posadil na řidičské křeslo k vedení diváků ohromující cestou k prolomení neočekávaně komplexní vědy za zdánlivě obyčejnými věcmi.“

U Nat Geo jsou pochopitelně rádi, že mají na palubě hereckou megahvězdu, která navíc sdílí jejich vášeň pro učení se a zvědavost. Myslí si, že podobná platforma sedne jak ulitá Goldblumově unikátnímu projevu. Seznam věcí, na které Jeff zaměří svůj analytický pohled, bude pozůstávat ze zmrzliny, toaletního papíru, míčků, metra, nebo třeba kávy a cereálií. Produkce pořadu má začít na podzim a premiérovat by měla během příštího roku.

Goldblum už jinak se stanicí své zkušenosti má, o čem svědčí i přiložené video.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu