TOP 5 herců, kteří se stali svými seriálovými postavami i v reálu

TOP 5 herců, kteří se stali svými seriálovými postavami i v reálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Známe případy, kdy se fikce stává realitou. Případy, kdy se herci stali svými seriálovými charaktery a většinou jde o velmi smutné příběhy.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Charlie Sheen - Charlie Harper

Charakter Charlieho Harpera, chorobného sukničkáře, který vidí smysl života pouze na dně sklenky, patří mezi ty nejoblíbenější ve světě amerického sitcomu. Je zvláštní, že zrovna on. I když měl náhodou doma milující partnerku, nedokázal se ovládnout a stále utíkal za dalšími a dalšími sukněmi. Všechny jeho pokusy o nápravu selhaly. Nikdy přitom nedokázal seknout ani s alkoholem. 

A jak je na tom Charlie Sheen? V roce 2011 byl ze seriálu Dva a půl chlapa vyhozen kvůli drogám a alkoholu. Známé jsou také jeho bujaré veřírky s prostitutkami i prostituty. Na jednom z takových prý chytil HIV, nemoc, ke které se přiznal v roce 2015. Byl celkem třikrát ženatý. Jednou dokonce za slavnou hollywoodskou divu Denise Richards, a právě i ona měla být jednou z žen, které měl za svého života Sheen fyzicky napadnout, slovně je atakovat a vyhrožovat jim. To naštěstí Charlie Harper nedělal. 

Na Sheena se za poslední roky navalilo tolik obvinění, že je jen těžko můžeme spočítat. Před lety prý znásilnil 13letého chlapce, úmyslně šířil HIV virus a fyzicky atakoval ženy. Co je na tom pravdy, zůstává obestřeno tajemstvím. Co se porovnání obou charakterů týká, mnozí tvrdí, že jediné, co mají Harper a Sheen rozdílné, je to, že Charlie Sheen stále žije.  

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu