Teorie velkého třesku: Herci se vyjadřují ke skončení, i Jim Parsons

Teorie velkého třesku: Herci se vyjadřují ke skončení, i Jim Parsons | Fandíme seriálům
CBS Television
Zobrazit dalších 7 obrázků
Hlavní aktéři Teorie velkého třesku se dělí s fanoušky o své pocity z rozhodnutí o ukončení seriálu po 12. sérii. V galerii najdete první fotky z 12. série. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Náhlé rozhodnutí o ukončení Teorie velkého třesku 12. sérií je mezi seriálovými nadšenci v tuto chvíli jednoznačně téma číslo 1. Vše zatím vypadá, že za koncem stojí Jim Parsons, představitel Sheldona Coopera. Co však ostatní?

Rozhodnutí o skončení Teorie velkého třesku rozhodně vyvolalo velké emoce, a to nejen u diváků, ale také u herců. Kaley Cuoco, představitelka Penny, na svůj Instagram napsala dlouhý vzkaz fanouškům: "Tato jízda byla sen, který se zmenil ve skutečnost. Bez ohledu na to, kdy to skončí, moje srdce bude vždy rozlomené na dvě části. Topíc se v slzách slibujeme, že vám přineseme tu nejlepší sérii ze všech. Pro všechny fanoušky, štáb, naše rodiny, Chucka Lorreho, Warner Bros., CBS a každého, kdo nás podporoval tolik let. Děkuji vám." Vyvolala tím samozřejmě vlnu srdcervoucích komentářů, vzlyků, nářků a smutků. 

Teorie velkého třesku: Co by si herci odnesli domů z natáčení?
 

Kunal Nayyar napsal: "Jak už asi víte... pro ty, co neví: Tohle bude oficiálně poslední sezóna Teorie velkého třesku. Po 12. sezóně budeme nejdéle běžící multikamerový sitcom v historii televize. Neexistují žádná slova v žádném jazyce, která by dokázala popsat, co chce mé srdce říct. Láska, kterou cítím za vás všechny, je nekonečná. Bez vás, fanoušků, by tu nebyl nikdo z nás. Dnes večer usínám s modlitbou vděku na rtech. Tohle není sbohem... zatím. Ještě máme před sebou 23 epizod k natočení."

Dlouhý vzkaz zanechal fanouškům i Jim Parsons, který údajně stojí za tím, že seriál končí. Jeho slova si přečtěte v další kapitole. Najdete tam i reakci Mayim Bialik.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu