Teorie velkého třesku: Herci se vyjadřují ke skončení, i Jim Parsons

Teorie velkého třesku: Herci se vyjadřují ke skončení, i Jim Parsons | Fandíme seriálům
CBS Television
Zobrazit dalších 7 obrázků
Hlavní aktéři Teorie velkého třesku se dělí s fanoušky o své pocity z rozhodnutí o ukončení seriálu po 12. sérii. V galerii najdete první fotky z 12. série. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Poté, co prosákla na povrch informace, že za koncem Teorie velkého třesku má stát rozhodnutí Jima Parsonse, představitele Sheldona, který chtěl seriál opustit, čekalo se, že se k tomu herec nějak vyjádří. Ovšem to se nestalo. Parsons sdílel na svůj Instagram skutečně kilometrový srdceryvný příspěvek, komentáře k tomu, jestli jsou zvěsti pravdivé, jsme se nedočkali. 

"Je těžké (možná doslova nemožné v této chvíli) skutečně akceptovat, že tohle je obrázek z první z 24 epizod finální série, kterou budeme točit pro Teorii velkého třesku. Cítím se velmi šťastný, že jich máme před sebou k natočení ještě 23, protože mi to dává naději, že s každým dílem bude můj level skutečného přijetí tohoto faktu stoupat, až dojdu k úplnému pochopení," napsal v úvodu Jim Parsons. Následovala vyčerpávající slova vděku adresovaná divákům, štábu, scenárisům a samozřejmě zbytku obsazení: "Všichni jste mými kamarády, do kterých jsem se zamiloval. Stali jste se součástí mého života před kamerou i za ní. Jste mí přátelé i ve chvílích, kdy se zrovna necítím na to, abych šel hrát, ale musím, protože je to moje práce. Všechny z vás budu strašně postrádat a budu postrádat i tohle všechno víc, než mohu vyslovit a než si v tento moment dokážu představit," ukončil svou řeč Parsons.

Žádná zmínka o tom, že by seriál skončil na jeho popud. Mayim Bialik se vyjádřila na svou webovou stránku. 

"Jsem šťastná? Samozřejmě že ne. Byla to má práce od doby, kdy jsem se s Melissou Rauch připojila k pravidelnému obsazení ve 4 sérii. Miluju svoji práci. Miluju svoje spolupracovníky a cítím nesmírné uznání k našemu neuvěřitelnému štábu, statečným scenáristům, veškerým zaměstnancům a našim úžasným fanouškům. Tolik lidí, kteří jsou součástí naší Big Bang rodiny. Je to těžké. Miluju chodit do práce a předstírat, že jsem Amy. Ona je já a já jsem ona. A brzy nebude moje, abych ji ztvárnila," uvedla herečka smutně. 

V galerii si prohlédněte sérii prvních fotek, které sdíleli herci v posledním týdnu na sociální sítě na znamení začátku natáčení 12. řady. 

Zdroj: Screenrant, Instagram

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu