Hra o trůny: 10 známých herců, kteří v seriálu odmítli hrát

Hra o trůny: 10 známých herců, kteří v seriálu odmítli hrát | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 31 obrázků
Těchto deset hereckých osobností musí každou noc probrečet několik polštářů při vědomí, jakou roli si mohli přidat do portfolia.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

Pozor, článek obsahuje spoilery!

Hra o trůny se sedm let od svého startu těší celosvětové lásce a opěvování a stejně jsou na tom i herci, kteří se pravidelně převtělují do jejích ikonických postav. Pro drtivou většinu z nich se jedná a nejspíš i navždy bude jednat o jejich průlomovou roli, jež je dostala do povědomí obyčejných diváků i hollywoodských producentů a zajistila jim slibnou budoucí kariéru. Samozřejmě že někteří členové obsazení už jisté jméno ve filmové branži měli, když ale někdo vysloví jméno Lena Headey, vybaví se vám snad jako první jiná role než Cersei Lannister? Silně pochybuji. Je ale mnoho talentovaných herců, kteří se mohli těšit obdobné slávě, před premiérou si ovšem neuvědomovali, že jim na rukou leží potenciální megahit jako Hra o trůny. A právě na deset takových osob se v dnešním článku zaměříme. Toto jsou herci, kteří si mohli role v seriálu přivlastnit, ale ze svých důvodů odmítli. U každého z nich najdete příslušné video z jejich kariéry, abyste nemuseli porovnávat pouze na základě obrázků.

Hra o trůny: 7 slavných, které jste v seriálu nepostřehli
 

Jennifer Ehle jako Catelyn Stark

Michelle Fairley jako Catelyn Stark, oddaná matka pěti dětí a věrná manželka Eddarda Starka (Sean Bean), podala ve všech třech řadách, v nichž se objevila, opravdu emocionální a přesvědčivý výkon, který byl dokonale podtržen jejím srdcervoucím odchodem při Rudé svatbě. Pro tvůrce ale nebyla Fairley první volbou. Role Catelyn se původně měla chopit Jennifer Ehle, v té době čtyřicetiletá herečka známá hlavně díky seriálu Pýcha a předsudek, kde jí sekundoval Colin Firth. S její účastí se počítalo opravdu dlouho a celá spolupráce zašla tak daleko, že Ehle dokonce začala s ostatními členy obsazení natáčet pilotní epizodu. Krátce poté se ale rozhodla z role vycouvat, aby se mohla více věnovat své novorozené dceři, na kterou by kvůli dlouhému natáčení neměla vůbec čas. Svou mentalitou ohledně dětí se tedy Catelyn Stark rozhodně velmi podobá, když byla ochotná se kvůli dceři role kompletně vzdát. Přesto je pro mě těžké si v roli představit kohokoliv jiného než Fairley.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 27

Schaun89 | 10.10.2018 18:02
zrovna u Leny Headey, se mi vybaví "manželka krále Leonida" z 300 a Mama z Dred
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu