TOP 7 seriálů, které má smysl zhlédnout znovu

TOP 7 seriálů, které má smysl zhlédnout znovu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Které seriály byste měli zhlédnout znovu, aniž byste měli pocit, že marníte čas? Tohle je 7 tipů z pera našich redaktorů. Všechny i s odůvodněním.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7

Přátelé - jediný seroš, co nikdy neomrzí

Chci, abyste se na závěr dobře zamysleli a položili si jednoduchou otázku. Znáte seriál, o kterém byste mohli bez přemýšlení prohlásit, že ho viděli úplně všichni vaši blízcí? Příběh, který navzdory své jednoduchosti dokázal uhranout úplně každého. Postavy, které zná křestním jménem celý svět. Vsadím se, že řadě z vás se vybavil legendární sitcom Přátelé, který ani více než dekádu od svého ukončení neztratil ani špetku ze své přitažlivosti a kterému pravidelné kolo repríz zajistilo status nesmrtelnosti. Jedinečná atmosféra, skvělý humor a hlavně úžasně napsané scénky, které dávají vyniknout talentovanému hereckému ansáblu. Navrch přidejte neskutečnou chemii mezi ústřední šestkou, která je zárukou toho, že se budete královsky bavit u jakékoliv epizody, takže můžete do jízdy, která trvala úžasných deset let, naskočit kdykoliv, není potřeba znalost předcházejících epizod.

Existuje jenom hrstka lidí, která viděla tento seriál pouze jednou a milióny těch, kteří v určitém momentě prostě přestali počítat. Prostě si stále dokola užíváme příběh, který má jako všechno ostatní konec, ale bavit nepřestane nikdy.

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

.Karel | 31.08.2018 01:55
Ještě bych dodal, že vždy čekáme na poslední díl série, jelikož by mě každotýdenní čekání zabilo a neudělal bych žádnou práci.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu