Červený trpaslík: Jak dnes vypadá původní Kochanská?

Červený trpaslík: Jak dnes vypadá původní Kochanská? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Pokud znáte alespoň zběžně Červeného trpaslíka, určitě víte, kdo je Kristina Kochanská. Jak vypadá herečka dnes, po 30 letech? To si prohlédněte v galerii. 

Skotská herečka Clare Grogan (56) se v roli Kristiny Kochanské objevila v seriálu Červený trpaslík hned v 1. epizodě, kdy ji tvůrci nechali zabít. Následně se ukázala ještě párkrát. Několikrát se objevila v 1. a 2. sérii a krátce i v sérii 6. Když další hostování v Trpaslíkovi odmítla, chopila se role Kochanské Chloë Annett. Přesto se však její tvář coby múzy Davea Listera vryla příznivcům seriálu do paměti. 

Herci z Červeného trpaslíka vtipně komentovali českého dabéra
 

Clare Grogan byla už od 80. let, jak se říká, zadkem na dvou židlích. Na jednu stranu byla zpěvačka, frontmanka post punkové kapely Altered Images, a na druhou stranu herečka. Už v roce 1981 si střihla vedlejší roli ve filmu Gregory’s Girl. Coby herečku si ji vyhlédl režisér zmíněného filmu Bill Forsyth v restauraci v Glasgow, kde pracovala jako servírka. Asi osud. Co se její hudební kariéry týká, kapela vydala několik úspěšných hitů, tři alba, brzy se však rozpadla. Clare v hudbě pokračovala dál a pokračuje dodnes. 

Když se v roce 2014 Clare zeptali, zda by uvažovala o návratu do Červeného trpaslíka, odpověděla: "Upřímně si myslím, že kdyby to zvažovali, oslovili by mě už teď. Řekla bych, že tahle loď už odplula. Ale nikdy nevíte."

"Lidé jsou neustále fasinovaní věcmi, ve kterých jsem hrála. Cítím se díky tomu tak trochu privilegovaná. Stále dostávám, týden co týden, dopisy od fanoušků Červeného trpaslíka a Gregory’s Girl. Je to vskutku neobvyklý život, který jsem vedla," dodala. 

Jak dnes Clare Grogan vypadá, to si prohlédněte na sérii fotek v galerii. Najdete tam i dvě zákulisní fotky z Trpaslíka, které sama herečka zveřejnila. Níže ukázka asi největšího hitu Altered Images. 

Zdroj: DigitalSpy

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu