Titans: Nabušený nový trailer a detaily o premiéře v ČR

Titans: Nabušený nový trailer a detaily o premiéře v ČR | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nový seriál od DC se prezentuje ve druhé upoutávce a ukazuje schopnosti hrdinů v plné parádě.

Již tento měsíc hodlá DC na své zbrusu nové streamovací službě DC Universe začít zveřejňovat první exklusivní komiksový seriál Titans. Většinu fanoušků zatím projekt svými kontroverzními castingovými rozhodnutími a na pohled levnými efekty příliš nepřesvědčil, premiéra je už ale opravdu za rohem, a marketingové oddělení se proto vytasilo s dosud nejdelším a hlavně nejnapěchovanějším trailerem. Ten dává hodně prostoru všem čtyřem hlavním hrdinům a konečně lépe předvádí jejich speciální schopnosti. Robin (Brenton Thwaites) švihá pěstmi a rozdává kopance zleva zprava, Starfire (Anna Diop) vrhá po nepřátelích energetické výboje, Raven (Teagan Croft) zápasí se svými vnitřními démony a vůbec poprvé se nám také pořádně předvádí Beast Boy (Ryan Potter) hned v několika svých zvířecích podobách. Za sebe musím uznat, že seriál udělal od Comic Conu viditelný krok kupředu a celé to vypadá daleko uceleněji a koukatelněji. Nejlépe se dá zlepšení pozorovat hlavně na digitálních efektech, které už alespoň nepůsobí jako pěst na oko. K přesvědčivosti mají daleko, při televizním rozpočtu je to ale odpustitelné.

Titans: Fotky celého týmu, jednotlivých členů a Jasona Todda
 

Pokud se vám ovšem něco při sledování traileru zdá zvláštní, nejste sami. Není totiž těžké si povšimnout loga Netflixu, které se objeví přibližně ve čtvrtině a po celý zbytek videa trčí v pravém dolním rohu. Titans se přeci mají vysílat exklusivně na DC Universe, která je momentálně pro Netflix konkurentem. DC Universe je ale k dostání pouze v Americe, Netflix se proto vložil do situace a zakoupil si práva pro streamování seriálu mezinárodně. Podobně to dělá například se seriálem Star Trek: Discovery. Pokud si tedy na Titans brousíte zuby a dosud jste nevěděli, jak se k nim dostat, máte odpověď. Variety, který zprávu přinesl, se bohužel nezmiňuje, zda se na Netflixu seriál objeví 12.10. jako na DC Universe, nebo o něco později. To ale zjistíme už příští pátek. Nyní slibovaný trailer, kompilace krátkých spotů o jednotlivých postavách a nový plakát s obrázky v galerii.

Zdroje: Variety, Netflix UK

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

dbar | 05.10.2018 17:03
No nenadchlo mě to, ani trochu, ale podívám se na to určitě raději než na Luka Cage. Na to, že ten kožich měla mít Starfire jen kvůli nějaké retro párty (jak tvůrci říkali), tak v něm hodí docela dlouho :-)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu