Hra o trůny: Jsem šťastná v roli outsidera, říká Gwendoline Christie

Hra o trůny: Jsem šťastná v roli outsidera, říká Gwendoline Christie | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Představitelka udatné Brienne ze seriálu Hra o trůny přiznala, že byla šikanovaná, a proto jí role outsidera vyhovuje. Prohlédněte si v galerii, jak vypadá Gwendoline bez brnění.

V seriálu Hra o trůny se nachází celá řada vzhledově i charakterově specifických postav. Mezi jednu z nich rozhodně patří rytířka Brienne z Tarthu, žena nadstandardní výšky, která zasvětila svůj život boji, věrnosti a loajalitě. Její představitelka, Gwendoline Christie, teď uvedla, že takovou roli vnímá jako svůj životní triumf. Díky své minulosti se s ní totiž dokázala ztotožnit. V dětství se musela vyrovnat s tím, že je jiná než ostatní a nikdy nebude ladit s trendy.

"Buď to vnímáte tak, že jste nekonvenční, že tu pro vás není místo, a proto byste raději měla zmizet, nebo to přijmete a řeknete si: jsem šťastná, že jsem outsider. A já jsem šťastná jako ta vyčleněná spolu s ostatními, kteří se navzájem podporují a milují," řekla herečka a zároveň přiznala, že ve škole byla ošklivě šikanovaná. I proto její okolí nechápalo, že roli Brienne přijala. 

Brienne z GoT promluvila o svém ženství: Zvolila asexuální život
 

"Nikdo z lidí, kteří mě znali, nechápali, proč bych měla chtít hrát tuto roli. Viděli všechny ty boje a k tomu skutečnost, že moje postava byla neustále popisována jako ošklivá," vysvětlila Gwendoline, kterou role nadchla už jen proto, že jí rozuměla. Že se s ní ztotožnila. 

"Vím, jak klasicky to zní, ale bylo to neuvěřitelné. To, že ke mně tahle role přišla. Nikdo z mých přátel by se do ní ani na vteřinu tak nevcítil," dodala.

V galerii si prohlédněte zákulisní fotky s Brienne a také to, jak vypadá Gwendoline Christie mimo kameru. 

Zdroj: BusinessInsider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu