Iron Fist: Finn Jones a showrunner se vyjádřili ke zrušení

Iron Fist: Finn Jones a showrunner se vyjádřili ke zrušení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Seriál je po dvou sezonách zrušený, co na to jeho hlavní hvězda a tvůrce?

Je tomu jen pár dní, co jsme se dozvěděli, že Iron Fist, jeden z komiksových seriálů od Marvelu, který si teprve před měsícem odbyl svou 2. řadu, se ruší. Zpráva přišla jako blesk z čistého nebe a hlavně poté, co konec dvojky položil velmi solidní základy pro zajímavé pokračování. Marvel a Netflix ale dali ve společném prohlášení jasně najevo, že toho se už bohužel nedočkáme. K celé situaci se také záhy vyjádřili rovnou dva lidé, pro které seriál musel nejspíš znamenat nejvíc. Těmi jsou samozřejmě hlavní hvězda Finn Jones a nový showrunner M. Raven Metzner, který seriál pro 2. sérii renovoval a výrazně se zasloužil o pozvednutí jeho úrovně.

Recenze: Iron Fist - 2. série
 

Jako první se o své dojmy podělil na Instagramu Jones se slovy: „S každým koncem přichází i nový začátek. Ke všem, kteří měli s oběma dvěma sezónami co dočinění, chovám obrovskou lásku. Bránit nejlepší město na světě obklopen těmi nejtalentovanějšími a nejmilejšími lidmi bylo privilegium a radost. Jsem velmi rád, že jsem se na tuto cestu vydal a jsem vděčný za všechnu nekončící podporu.“ Své emocionální rozloučení doplnil ještě o fotku sebe v kostýmu Iron Fista s nápisem Immortal neboli Nesmrtelný.

Velmi podobnou zprávu měl pro fanoušky i Metzner: „Velmi děkuji všem, kdo udělali 2. sezónu Iron Fista realitou. Pracovat na tomto seriálu a být součásti této kapitoly byl jeden z největších zážitků mého života. Na to, co jsme dokázali, jsem opravdu pyšný.“ Z Jonesova prohlášení a doplňujícího obrázku by se mohlo zdát, že seriál má ještě nějakou naději (kupříkladu přesun na streamovací službu od Disneyho). Metzner také rozdmýchal debaty tím, že o 2. řadě mluví jako o „kapitole“ a ne jako o definitivním konci. Přesto to zatím nevypadá, že by se ohledně Iron Fista cokoliv dělo. O dalším případném vývoji vás budeme informovat, pro teď se ale můžete se seriálem nejspíš rozloučit.

Zdroje: Finn Jones, A. Raven Metzner

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi. | 16.10.2018 10:01
Cage má třetí sérii potvrzenou? Jen aby nechystala do budoucna Heroes of hire jako tymovka fista a Luka
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu