Simpsonovi: Producent Al Jean mlží kolem vyškrtnutí Apua

Simpsonovi: Producent Al Jean mlží kolem vyškrtnutí Apua | Fandíme seriálům
20th Century TV
Zobrazit dalších 6 obrázků
Osud Apua ještě není zpečetěn!

Výkonný producent seriálu Simpsonovi Al Jean ostře znevážil, co tvrdí Adi Shankar, producent, jenž stojí za seriálem Castlevania běžícím na Netflixu. Ten se veřejně nechal slyšet, že díky zákulisním informacím ví, že tvůrci chtějí ze seriálu odstranit postavu indiského obchodníka Apua, aby nevyvolávala další kontroverzi. Al Jean na to zareagoval na Twitteru. Zda však scenáristé Simpsonů skutečně spřádají plány na to, jak Apua ze seriálu vyškrtnout, neobjasnil. 

Simpsonovi: Vyškrtnutí postavy Apu je absurdní!
 

"Adi Shankar není producentem Simsponů. Přeji mu jen to nejlepší, ale on rozhodně nemluví za náš seriál," napsal na Twitter v reakci na vyškrtnutí postavy Apu Al Jean. Konkurenční producent na jeho slova přímo pod jeho příspěvkem reagoval: "Také já vám přeji jen to nejlepší. Pojďme to dát dohromady. Ignorování fanoušků jen přilévá olej do ohně. Svět se stále víc polarizuje a je na nás, abychom lidi spojili. Vezměme to konstruktivně a tahle věc usne sama. Já vím o vás a byl bych rád, abyste vy věděli o mě." 

Zatím to vypadá, že Al Jean jen mlží a zlobí se, protože informaci vypustil někdo zcela mimo tým Simpsonů. A my se mu nedivíme. Jeho slova nás však příliš neuklidnila. Možná ale Simpsonovi alespoň na truc Adimu Shankarovi postavu Apua zachovají. Počkáme si na vyjádření Matta Groeninga. 

Zdroj: BBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu