Simpsonovi: Seriál slaví 30 let od svého zahájení

Simpsonovi: Seriál slaví 30 let od svého zahájení | Fandíme seriálům
20 Century Television
Zobrazit dalších 9 obrázků
Všechno začalo v roce 1989, v prosinci, spolu s vánoční epizodou.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Příspěvek byl původně vydaný 22.12. 2018, u příležitosti Vánoc si jej připomínáme.

Fiktivní rodinka Simpsonovi z fiktivního města Springfield někdě v USA se připravuje na Vánoce. Děti mají ve škole se svými třídami vystoupení (staré známé "rolničky, prdlačky, Batman je pako, po hlavě spad do hnoje a smrdí mu sako" jsou dnes už klasika), píší dopisy Santa Clausovi a Homer se snaží vyzdobit dům. Marge je ale zděšena Bartovým přáním mít tetování a zatrhne mu to. Když se ale rodina vydá na nákup vánočních dárků, Bart se ve výloze zamiluje do tetování "maminka" a nechá si ho udělat. V procesu jej ale Marge zastaví a ihned ho odvede k lékaři, který mu tetování odstraní laserem. Bohužel operace sežere všechny úspory, které rodina měla, proto se Homer snaží nějaké sehnat. Po radě od kamaráda z hospody Barneyho se přihlásí na kurz Santa Klausů, aby si mohl po obchoďácích vydělávat. Když mu i tento pokus Bart zkazí, Homer ztratí naději na krásné Vánoce. 

Dokud se na scéně opět neobjeví Barney, který Homera a Barta vezme na psí dostihy. Homer vsadí na náhradního psa jménem Spasitel, na kterého je vypsán kurz 99:1, všechny peníze, které si jako Santa vydělal. Spasitel ale doběhne jako poslední. Když se pak Homer s Bartem snaží na opuštěném parkovišti najít nějaké peníze, najdou Spasitele, jak je vyháněn svým majitelem. Táta se synkem si jej nechají a přivedou jej domů jako ten nejkrásnější vánoční dárek. 

Teď, když jsem vám popsal celý děj vůbec první oficální epizody legendárního animovaného seriálu Simpsonovi, se pojďmě podívat, co se za touto krásnou rodinou pohádkou skrývá a kde má kořeny.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu