Simpsonovi: Nový film bude aneb co přinesl Comic-Con

Simpsonovi: Nový film bude aneb co přinesl Comic-Con | Fandíme seriálům
Fox/Disney+
Zobrazit dalších 15 obrázků
Tvůrci Simpsonů nešetřili ani se seriálovými novinkami. Parodie se dočkají Stranger Things či Jason "Aquaman" Momoa.

Simpsonovi jsou multigenerační fenomén, který nadále baví diváky po celém světě, a i u nás se po letech stále těší vysoké popularitě. Simpsonovi tedy nejspíš hned tak neskončí a tvůrci nyní prozradili, na co se můžeme těšit v blízké budoucnosti.

Začátek novinkové záplavy ze simpsonovského koryta zahájíme zlehka. Tvůrci se pochlubili s castingovým úlovkem pro nadcházející 31. sérii. Herec, který se v seriálu objeví, není nikdo menší než Jason "Aquaman" Momoa, jehož seriálová verze je svému skutečnému představitelu opravdu podobná. Jeho kreslenou podobu si můžete prohlédnout v galerii.

Další zajímavost se týká klasických "Threehouse of Horrors" neboli Halloweenských epizod, kdy se můžeme těšit na parodii jednoho z nejpopulárnějších seriálů letošního roku. Tvůrci si pro nás totiž připravili simpsonovskou verzi Stranger Things. Epizoda ponese název Danger Things. Tvůrci slibují, že využijí elementy a známé pasáže ze všech třech sérii, což zní opravdu lákavě. Díky své atmosféře jsou Stranger Things pro děsivé díly Simpsonů jak dělané a mix dvou seriálů by mohl přinést opravdu zábavný a šílený příběh, jak je u těchto epizod zvykem.

A závěrem jedno důležité prohlášení Matta Groeninga (tvůrce Simpsonů), který promluvil o budoucím druhém filmovém zpracování žluté rodinky, kde mimo jiné zmínil, proč se čeká tak dlouho, když první film zaznamenal veliký komerční úspěch.

"Pravdou je, že Simpsonovi ve filmu nás téměř zničili. Neměli jsme žádný další tým, který by čekal na to, až bude moci pracovat na filmu, takže všichni, kdo psali scénáře, animovali, namlouvali postavy nebo tvořili hudbu, pracovali jak na seriálu tak na filmu. To bylo v roce 2007. Už jsme se z toho skoro vzpamatovali."

Simpsonovi se však nedávno připojili k Disneymu a i na tohle téma má Matt Groening pěknou poznámku, která snad uspokojí napjaté fanoušky, vyhlížející další film animovaných žluťásků: "Není žádný pochyb o tom, že jednoho dne film vznikne. Myslím, že Disney to bude chtít kvůli penězům."

Druhý film oblíbených Simpsonů je tak jen o správném načasování. Tvůrci si musí lépe rozložit čas, případně najmout další animátory a pracovníky nebo zkrátka a dobře pozastavit práce na seriálu, aby se mohli maximálně soustředit na film. Dělat obě věci zároveň je zjevně opravdu komplikované.

Jelikož žluťásci s žádným trailerem na Comic-Conu nevyrukovali, připravili jsme si pro vás alespoň videjko s trošku ostřejší rodinkou a to Griffinovy (Family Guy).

Zdroj: Cinemablend

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Luks | 23.07.2019 08:29
Tak co se nedělá pro peníze, ale říct to veřejně o novém chlebodárci a ještě tak hrdém jako je Disney.. No, odvážné :) Aspoň ukázal, že se nesral z Foxem a Disneyho šetřit nebude taky :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu