Vánoční kvíz: Jak dobře se vyznáte ve světě komiksů?

Vánoční kvíz: Jak dobře se vyznáte ve světě komiksů? | Fandíme seriálům
Chcete se mezi pojídáním cukroví trošku pobavit? Otestujte si s námi své znalosti.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pokud jste fanoušci komiksových seriálů, určitě nepohrdnete kvízem, který jsme pro vás na svátky připravili. Zabrousíme dokonce i do starších seriálů, tak neváhejte a s chutí do toho. Všechny odpovědi najdete v 11. kapitole.

5 komiksových postav, které by si zasloužily vlastní seriál
 

1. Ze spolupráce Marvelu a Netflixu na poli seriálů vznikly chválené počiny jako Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist. Právě tato čtveřice se loni spojila v samostatném seriálu. Jak se tento nesourodý tým a zároveň i seriál jmenoval?

2. Svůj propojený seriálový svět má i DC. Do Arrowverse oficiálně patří momentálně 4 seriály, dokážete vyjmenovat alespoň 3 z nich? 

3. Seriál Živí mrtví se ke svým postavám nechová zrovna vlídně. Z první řady momentálně zbývají v seriálu pouze tři hlavní postavy. Vyjmenujte alespoň dvě z nich.

4. Ve 2. řadě marvelovského seriálu Daredevil se objevila také postava, která sklidila velmi pozitivní přijetí a vysloužila si i vlastní seriál. Jaká postava to byla?

5. Jeden z nejočekávanějších momentů Živých mrtvých byl začátek 7. řady, kde nakonec umřely hned dvě hlavní postavy. Jak se tyto postavy jmenují a kdo byl jejich katem?

6. Seriály obecně se hodně vyhýbají účasti nejpopulárnější komiksové postavy - Batmana. Jedna z postav, která v komiksech také nosí symbol netopýra, však příští rok dostane svůj vlastní seriál, a dokonce už jsme ji mohli vidět v akci. Která postava to bude? 

7. Není to tak dávno, co seriál Daredevil ve svojí třetí řadě představil komiksového záporáka, po kterém fanoušci od začátku volali a po zrušení seriálu nás to může mrzet o to více. O kterého záporáka se jednalo?

8. A na konec trochu obecná otázka. Svět komiksů samozřejmě není jen Marvel nebo DC Comics. Vyjmenujte proto aspoň 3 seriály, které nepatří ani do jedné z nejslavnějších komiksových stájí.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz

Komentáře 5

Fimi. | 26.12.2018 20:04
Tak to o The boys rád slyším. O Invincible nějaké novinky nejsou? Mimochodem viděli jste trailer na komiksovky Deadly Class a UMBRELLA Academi? Tak to není jen Morgan, ale co vím tak i Abraham, Carol, Carl a plno dalších...no jo to je tak když seriál vychází rychleji než předloha
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu