Star Wars: Vader: Jak to vypadá s druhou epizodou?

Star Wars: Vader: Jak to vypadá s druhou epizodou? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Vznikne vůbec druhá epizoda? A jak můžeme její vznik podpořit? Vše se dozvíte v tomto článku.

Dne 21. prosince byla zveřejněna první epizoda velké fanouškovské série s Darthem Vaderem, která měla podtitul Shards of the Past. Epizoda si odnesla od fanoušků velmi pozitivní ohlasy (naši recenzi můžete nalést zde) a již nyní má přes 4 miliony zhlédnutí! Samotný závěr byl navíc velmi otevřený a skvěle nás navnadil na věci budoucí. Otázkou tedy je - kdy bude druhá epizoda? A vznikne vůbec?

Recenze: Vader: Epizoda I: Střípky minulosti
 

Již před natáčením nám youtuber Star Wars Theory, autor celého projektu, dával jasně najevo, že další epizody nemůže zcela jasně zaručit, přestože by je uskutečnil velmi rád. V nejnovějším videu nás nicméně již ujistil, že minimálně druhá epizoda opravdu vznikne. Kdy jí ale uvidíme? Zde už odpověď tak jednoduchá není. Star Wars Theory chce rozhodně vydat druhou epizodu ještě v roce 2019, jediný zádrhel je zde s financemi. Abyste byli v obraze - první epizoda stála tohoto youtubera kolem 100 000 dolarů (!), přičemž z epizody samotné nemůže mít žádné peníze zpátky. A druhá epizoda má mít ještě mnohem vyšší rozpočet.

Finále první epizody nás totiž jasně navnadilo na nastávající duel mezi Vaderem a jediským mistrem, který je znám světelným mečem fialové barvy. To ovšem nebude všechno. V druhé epizodě se má totiž objevit mnohem více Jediů, což ve zkratce znamená mnohem více akce, ale také mnohem větší výdaje. Podle odhadů by měl Star Wars Theory na druhou epizodu vynaložit kolem 250 000 dolarů! Je sice pravda, že s již překročenou hranicí jeden milion odběratelů si tento youtuber vydělává hodně peněz, nicméně získat z videí pro tento účel 250 000 dolarů i tak není žádný lehký špás. Včasnou realizaci této druhé Vaderovy kapitoly můžeme ovšem jakožto fanoušci ovlivnit. Jak?

V podstatě to lze několika jednoduchými způsoby. Ten nejjednodušší krok je sledovat videa Star Wars Theory na YouTube a případně jim dát like. Druhý, také snadný způsob, je sledovat oficiální stránky tohoto youtubera (starwarstheory.com), na kterých je zároveň možné objednat si i nějaká tématická trička, které SW Theory vždy sdílí na začátku svých videí. Zároveň ho můžete podpořit na tzv. Patreonu či Join featurettu, kdy za odeslání určité (nijak velké) částky dostanete přístup ke speciálním videím.

V poslední řadě SW Theory nadhodil také to, že by bylo výhodné, kdyby se někdo rozhodl druhou epizodu sponzorovat, to už ale do možností vetšiny z nás pravděpodobně nespadá. Ve zkratce to tedy znamená - čím více se bude podporovat tvorba tohoto youtubera, tím dříve se dočkáme druhé epizody. Snad to tedy bude co nejdříve. O všech novinkách vás budeme pravidelně informovat.

A malá poznámka na závěr: Věděli jste, že si Star Wars Theory zahrál v první epizodě? Nehrál nikoho jiného než samotného Vadera, konkrétně ve scéně, kdy jej vidíme připojeného k přístrojům, kompletně bez obleku. Zároveň, pokud chcete vědět, jak tento youtuber vlastně vypadá, můžete se podívat pod tímto odstavcem na jedno z videí, ve kterém nám ukázal svou tvář.

Zdroj: StarWarsTheory

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

DanielFF | 02.01.2019 13:12
L. M.: Moc ti děkujeme za upozornění. Podle toho, co píšeš, se zdá, že Vladislava přímo znáš. Rádi bychom s ním v rámci našich stránek udělali krátký rozhovor. Pokud ho tedy opravdu znáš, byli bychom ti velmi vděční, kdybys nám na něj poslal nějaký kontakt na náš e-mail serialy@fandimefilmu.cz :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu