Živí mrtví: Michonne se možná nevrátí v 10. řadě

Živí mrtví: Michonne se možná nevrátí v 10. řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Čeká nás další srdcervoucí rozloučení? Nebo jde jenom o planý poplach?

Před několika dny bylo oznámeno obnovení seriálu Živí mrtví pro jeho jubilejní 10. řadu. V té budeme sledovat střet hlavních hrdinů se záporáky Šeptači, ovšem existuje nemalá šance, že u toho bude někdo chybět. A tím dotyčným je herečka Danai Gurira hrající Michonne. Za poslední léta ztratil seriál už mnoho svých nejhlavnějších hvězd. Krom hlavního herce Andrewa Lincolna odešlo z různých důvodu nespočet dalších herců, ovšem zde je situace lehce odlišná.

Živí mrtví: 10. série dostala zelenou! Kdy ji uvidíme?
 

Odchod herců ze seriálu v minulosti zavinilo buď vyškrtnutí ze strany tvůrců, nebo osobní důvody, díky kterým se dotyčný herec vyvázal ze smlouvy. Nyní ovšem herečce tato smlouva po devíti odvysílaných řadách vypršela a zatím nebyly uskutečněny žádné kroky k jejímu prodloužení. Proto vyvstává otázka ohledně budoucnosti herečky v tomto seriálu, zvlášť když se začala připravovat další řada, aniž by byla potvrzena její účast.

Proč není jisté, zda se herečka znovu objeví jako neohrožená drsňačka Michonne? Za to můžete poděkovat její úspěšné kariéře, která se z malé obrazovky přesunula na velká plátna. V současné době slaví úspěch díky její účasti v marvelovkách, kde si zahrála wakandskou bojovnici Okoye ve filmech Black Panther a následně Avengers: Infinity War. Krom toho má navíc rezervovanou zatím neupřesněnou roli v dalším blockbusteru Gozilla vs. Kong.

Práce má tedy nad hlavu, tím pádem stoupá i časová nedostupnost a jenom budoucnost ukáže, zda se pro ni stane seriál druhořadou záležitostí, nebo si na něho i nadále udělá čas. Co si myslíte vy? Přejete si návrat herečky do její ikonické role? Nebo byste se bez ní naopak dokázali obejít? Dejte vědět v komentářích!

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Nechápu | 09.02.2019 10:13
Líbí se mi jak tvůrci přešli na strategii naší Ulice. Prostě oznamime konec postav dopředu a ono nám to nažene sledovanost, ikdyž u Ulice je sledovanost stála. Divím se, že tato strategie přišla až teď, když je to jako Ulice už někdy od 5. Série.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu