Živí mrtví: Dwight končí! Přesouvá se do spin-offu

Živí mrtví: Dwight končí!  Přesouvá se do spin-offu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Vedlejší seriál se dočká další posily.

Pozor, článek obsahuje spoilery.

Dwight byl v minulých řadách jednou z těch zajímavějších postav. Jednalo se o Neganovu pravou ruku, která následně pomohla našim hrdinům v jeho porážce. Nadále se ale komiks se seriálem výrazně rozchází. Zatímco na stránkách papíru vedl svůj lid na cestě k dobru, seriál jeho dějovou linku odsunul na neurčito. Tam se naopak vydal hledat svoji ztracenou manželku.

No jo, jenže příběh se posunul o sedm let dopředu a žádného návratu jsme se nedočkali. Možná proto, že by byl naprosto zbytečný. Neganův lid se nakonec znovu vydal na stranu zla a naši hrdinové mají mnohem závažnější problém, Šeptače. Tato postava by v této situaci docela jistě vyzněla do prázdna. Proto se ji tvůrci rozhodli odsunout na vedlejší kolej.

Živí mrtví: Konec Ricka Grimese krok za krokem!
 

A tím samozřejmě myslíme spin-off Živí mrtví: Počátek konce. Vzhledem k tomu, že do tohoto seriálu už dříve přestoupila postava Morgana, začíná si tento seriál budovat označení jako odkladiště bezradných postav. Tuto velkou novinku sdílel sám představitel postavy, Austin Amelio, skrze video na Instagramu. Plánem je, aby se herec připojil k seriálu v jeho nadcházející 5. řadě, která přijde na obrazovky už tento rok v zatím neupřesněném datu.

Až se tak stane, je celkem jasné, že se musíme dočkat setkání s Morganem, protože to by tvůrci fanouškům neodepřeli. K tomu už se sám herec Amelio stihl vyjádřit. Ten zatím nemá absolutní ponětí, zda se takového setkání dočkáme, ovšem jestli ano, doufá, že Morgan dokáže odpustit jeho postavě její minulost záporáka. Co by ovšem tyto postavy mohlo svést dohromady, je jejich společná cesta za vykoupením, takže nezbývá než doufat.

Zdroj: Comicbook, Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu