Živí mrtví: Danai Gurira končí! Je to konec Michonne?

Živí mrtví: Danai Gurira končí! Je to konec Michonne? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Živí mrtví opouští další posila, ovšem tentokrát v hodně slibném zakončení. 

Začínám být v pořádné depresi z toho, že se tvůrci seriálu Živí mrtví poslední dobou předvedli jako ještě nikdy a stejně se vždycky najde někdo nebo něco, co jim zkrátka hází klacky pod nohy. Poslední 9. řadu stále považuji za tu nejlepší ze všech, a to i po slabší poslední epizodě, která mé nadšení do jisté míry zchladila. Štěstí ovšem na straně tvůrců poslední dobou moc nestojí. Jejich neustálou snahu se znovu vyhoupnout na vrchol kazí jeden odchod velké hvězdy za druhým a diváci tím pádem ztrácejí o seriál zájem, protože potenciálních lákadel ubývá. A v tomto nehezkém trendu pokračujeme.

Živí mrtví: Minirecenze nového dílu týden před premiérou!
 

Před pár dny bylo oznámeno, že největší současné hvězdě seriálu, herečce Danaie Guriře hrající Michonne, vypršela po devíti letech smlouva. Proč jsme z této situace měli nervy na drátu? Problém byl v tom, že o seriál už nemusela mít zájem. Krom jeho má totiž na stole mnohem lákavější nabídky. Zaručeně ji nemine pokračování veleúspěšného Black Panthera a chystaný crossover King Konga a Godzilly její jméno ještě více proslaví a její peněženku ještě více prohloubí. Nakonec se bohužel naše obavy potvrdily. Herečka už nemá o účast v seriálu zájem, a tímto gestem dala najevo, že se pro ni stal druhořadou záležitostí. Přece jenom neřekla poslední slovo!

Hollywoood Reporter, který zveřejnil tuto smutnou zprávu, totiž nenechal fanoušky dlouho truchlit a zároveň přišel s menší útěchou. Michonne totiž budeme vídat i nadále, alespoň dokud bude herečka časově přístupná. Objeví se i v následující desáté řadě, ovšem jenom v omezeném rozsahu. Budeme se s ní potkávat velmi zřídka a spatříme ji pouze v několika málo epizodách. Normálně by tato situace znamenala pro postavu brzký konec, ale tvůrci se tentokrát rozhodli zajít ještě dál. Pokud totiž produkční stanice AMC schválí tvůrcům všechny plány, uvidíme se s touto postavou ještě v Rickově trilogii. Právě tam by měla potom završit svoji cestu napříč seriálem.

Živí mrtví: Konec Ricka Grimese krok za krokem!
 

Proč tedy nemá herečka čas na seriál, ale na filmy si udělá volné místo ve svém diáři? Žádné oficiální prohlášení zatím nemáme, ovšem nepovím vám nic než holý fakt. Natáčení filmu zkrátka nezabere tolik času jako natáčení seriálu, který je navíc kvůli více dějovým linkám náročnější na čas i organizaci. Co se tedy bude s postavou nadále dít? Upřímně bych se nedivil, kdybychom se v následující řade znovu dočkali nějaké fake smrti a následného únosu ve vrtulníku, tak jak tento trend nedávno započal samotný Rick Grimes. Obě na oko mrtvé postavy by se potom měly logicky znovu po letech setkat a pravděpodobně budou hlavními postavami připravované trilogii.

Abychom si ale situaci trochu ujasnili, pojďme si teď trochu zapřemýšlet. Víme totiž, že tato trilogie začne tam, kde jsme skončili v příběhu Ricka Grimese, který byl unášen vrtulníkem neznámo kam. Tím pádem by nás neměl čekat žádný časový skok na rozdíl od seriálu, kde jsme se posunuli o šest let dopředu. Jenomže pokud tato trilogie nově zahrnuje i Michonne, tak nás cestování časem nemine ať už chceme, nebo nechceme. Pokud tedy tvůrci zachovali původní plán a minimálně první film bude navazovat hned na zmíněný únos ve vrtulníku, dočkáme se Michonne později, pravděpodobně až ve druhém nebo klidně třetím filmu. Toť vše k mé vlastní teorii.

Nezbývá než se ptát, jaký na tuto žalostnou situaci máte názor? Dejte vědět v komentářích!

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu