Hra o trůny 8: George R. R. Martin odmítl cameo. Proč?

Hra o trůny 8: George R. R. Martin odmítl cameo. Proč? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Autor Písně ledu a ohně se mohl objevit ve finální řadě seriálu, ale odmítl. Jaký měl důvod?

Hra o trůny si už mnoho let drží status jednoho z vůbec nejpopulárnějších seriálů historie. Mnoho fanoušků se tedy právem zajímá o důvod, proč se George R. R. Martin, autor knižní ságy, na níž je seriál vystavěn, nikdy v samotném seriálu neukázal ani v sebemenší roli. Není totiž žádnou raritou všimnout si v pozadí režiséra, autora předlohy či kohokoliv z produkce. Filmaři jako Peter Jackson nebo Alfred Hitchcock se objevili prakticky v každém ze svých filmů a kupříkladu Stana Leeho už dnes pozná na obrazovce úplně každý. Slavného spisovatele ale v žádné ze sedmi dosavadních sezón nenajdete, je tedy možné, že se konečně uvolil k malému cameu v 8. a zároveň poslední řadě? Bohužel vás musíme zklamat. Showrunneři David Benioff a D. B. Weiss prý Martinovi malou roli nabídli, on se ji však rozhodl odmítnout! Proč by to dělal?

Hra o trůny: 7 slavných, které jste v seriálu nepostřehli
 

David a Dan mě pozvali, abychom natočili malé cameo v jedné z finálních epizod, což mě hodně lákalo. Pak jsem si ale říkal, že bych nejspíš neměl čas kvůli kraťoučkému cameu jezdit až do Belfastu (hlavní natáčecí lokace).“ Martin tedy žádné cameo v 8. řadě nemá a může za to jen a pouze jeho nedostatek volného času. Proč je tak zaneprázdněný, to nevíme, fanoušci ale určitě doufají, že pilně dokončuje šestou knihu Vichry zimy.

Autor ovšem podotknul, že jednou už malé cameo pro seriál natočil, to se ale do finálního sestřihu nedostalo. Krátce si totiž zahrál v pilotní epizodě, kde představoval jednoho z hostů na svatbě Daenerys a Khala Droga. To ale bylo ještě předtím, než se celý pilot od základů přetočil, Daenerys byla přeobsazena a Martinovo cameo tak nebylo použitelné, jelikož v jeho scénách ještě Matku draků hrála Tamzin Merchant (více detailů o zkaženém pilotu najdete zde). Jedním slovem škoda. V galerii si George prohlédněte ve společnosti herců se seriálu.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu