Hra o trůny 8: Délka epizod finále nejspíš konečně odhalena

Hra o trůny 8: Délka epizod finále nejspíš konečně odhalena | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Možná konečně víme, jak dlouho si posedíme u poslední šestice dílů ságy Ledu a ohně.

Každých pár týdnů slýcháme zákulisní zvěsti o tom, že by posledních šest epizod Hry o trůny mělo být vyloženě filmovým zážitkem s nezvykle dlouhou minutáží. Jestli na těchto tvrzeních bylo někdy něco pravdy, to jsme bohužel nevěděli. Když jsme ale vzali v potaz, kolik příběhů je vlastně potřeba v pouhých šesti dílech rozřešit, informace ihned nabíraly na důvěryhodnosti. Díky jednomu nečekanému zdroji ale máme snad konečně jasno, jak dlouhé epizody vlastně čekat. Ve Francii totiž jeden z televizních kanálů, který kromě jiného vysílá i seriály od HBO, pořádal prezentaci svých letošních projektů a na Hru o trůny samozřejmě došlo také. Co jsme se tedy dozvěděli?

Celou prezentaci provázela série tweetů od jistého francouzského webu s filmovou a seriálovou tematikou jménem Première, který byl po celou dobu přítomen a sdílel všechny nově odhalené informace. O Hře o trůny zjistil, že první dvě epizody 8. sezóny by měly běžet po dobu šedesáti minut, což je v porovnání s epizodami z předchozích sedmi řad relativně v normě (většina dílu má minutáž mezi padesáti minutami a hodinou). U zbylých čtyř epizod bychom si ale údajně měli posedět celých osmdesát minut! Čtenáři si ovšem velmi brzy všimli jisté nesrovnalosti. K tweetu je totiž připojena i fotografie přímo z prezentace a na ní je jasně vidět, že na plátně je promítnuto 6x90 minut. Proč se tedy slovní informace neshodují s těmi na fotce? Redaktoři z Première vysvětlili, že o délkách šedesáti a osmdesáti minut je informovali přímo prezentující na konferenci a sami se neshodou s vlastním promítnutým obrázkem nezaobírali. Jejich slova bychom tedy nejspíš mohli brát s větší váhou. Co myslíte? Jak to nakonec s délkou jednotlivých dílů dopadne? Věříte novým informacím?

Pod článkem se podívejte na nejnovější teaser a v galerii mrkněte na pár fotek z natáčení.

Zdroj: Première

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

PhoenixCZ | 25.01.2019 13:29
Jak psala Edna, tak je to vše jenom možný nástřel, který se musí brát s rezervou. Když si minutáž všech 6 epizod sečtete, tak vyjde 440 minut, což je úplně stejné číslo, kolik činí 7. série. A všichni víme jak tahle epizoda byla uspěchaná, ačkoliv tam bylo spoustu zbytečných částí (muzikanti, setkání, příjezdy). No a teď si vemte, že tahle série má během 440 minut ukončit všechny války, dějové linky a v podstatě celý seeriál. Do toho tam přidat ještě celoepizodovou bitku. Myslím, že se tohle nedá stihnout. Já si počkám na oficiální prohlášení HBO. A myslím, že tenhle "nástřel" se moc nezakládá na pravdě. Průměrná délka série (10 dílů) je 550 minut. Navíc HBO kdysi prohlásilo, že by některé díly mohli mít i 2 hodiny a k těm se 80 minut rozhodně neblíží. Být to na mě tak: 1. - 2. epizoda : 80 minut 3 epizoda : 90 minut (pokud bude bitka, tak klidně 130 minut) 4. epizoda : 120 minut 5. epizoda : 130 minut 6 epizoda : 160-180 minut 680-720 minut na ukončení nejlepšího seriálu historie a všech jeho linek mi přijde mnohem vhodnější než 440 minut. Ale to je jen můj subjektivní názor.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu