Hra o trůny: První oficiální fotka z 8. řady je tady!

Hra o trůny: První oficiální fotka z 8. řady je tady! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Jon a Daenerys jako neskrývaný pár pózují na obálce časopisu. K tomu jejich vyjádření!

Pozor, článek obsahuje zásadní spoiler ze 7. série.

Čekali jsme opravdu dlouho a HBO nás konečně odměňuje! Prostřednictvím časopisu Entertainment Weekly se nám dostává vůbec první pořádná fotografie z 8. řady Hry o trůny. Ohledně tohoto velkého finále je stanice až paranoidně tajnůstkářská a už dlouho nechce světu odhalit absolutně nic, teď se tedy haldy fanoušků mohou poprvé něčeho nabažit. Na fotce, která zároveň plní roli časopisové obálky, nám už jako nefalšovaní milenci pózují Jon Snow/Aegon Targaryen (Kit Harington) a jeho nová láska Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), oba oblečení ve svých zimních oblecích z předchozí řady.

Hra o trůny: Podrobný rozbor závěrečné série v souvislostech
 

EW ke svému exkluzivnímu obrázku připojila ještě krátká vyjádření jednoho z producentů a obou vyobrazených herců, které nám mají alespoň načrtnout, co bychom měli v osmičce čekat „Celé se to točí okolo všech těchto zoufalých osob, které se musí dohromady postavit společnému nepříteli, řešit svou vlastní minulost a tváří v tvář smrti se rozhodnout, kým vlastně chtějí být,“ říká producent Bryan Cogman. „Je to nesmírně emocionální a hořkosladká finální sezóna a myslím, že se uctivě drží toho, co George R. R. Martin s celou ságou zamýšlel – vyprávět tento typ příběhu novým a nevšedním způsobem.

Dvojice herců promluvila spíše o tom, jak se dosud nejdelší desetiměsíční natáčení lišilo od všech předchozích: „Tentokrát to bylo neúprosné.“ pověděl časopisu Harington „Scény, které by se v předchozích řadách točili maximálně jeden den, teď zaberou dobrých pět. Chtějí finále zvládnout co nejlíp a všechno natočit několika různými způsoby, aby si pak měli z čeho vybírat.“ Clarke se svým kolegou souhlasila: „Kamerové testy trvají podstatně déle, kostýmy jsou o něco lepší, úprava vlasů a make-upu taktéž – z každého rozhodnutí, každé konverzace a všeobecného chování na place prostě sálá pocit: To je ono! Všechno je o něco intenzivnější.“

Obrázek najdete v galerii společně s novým artworkem, prvním plakátem a dříve uniklými dvěma fotkami.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu