Skvrna: Postapokalyptická novinka od Streamu již dnes (10.3.)

Skvrna: Postapokalyptická novinka od Streamu již dnes (10.3.) | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 28 obrázků
Josef Trojan a režisér slovenského thrilleru Čára přináší divákům nevšední seriál.

Stream v minulém roce poměrně tápal. Ne že by jeho seriály jako taxikářský Štafl, odpočinková Přijela pouť či Hasičárna Telecí Bolkem Polívkou byly nekoukatelné, jen se podle mě jedná o velmi průměrné tituly, které si nemá smysl pouštět znovu. Dnes, 10.3., Stream přichází s postapokalyptickou osmidílnou Skvrnou, která přináší do tuzemského seriálového rybníčku nevšední tematiku.

Spravedlnost: O český seriál jeví zájem Affleck a Damon
 

Popis děje zní následovně: „V blízké budoucnosti záhadná nemoc zabíjí dospělé. Civilizace, jak ji známe, zkolabovala. Na světě přežívají pouze děti. Sourozenci Tom, Klára a Viktor našli útočiště v bývalém internátě. Život jim ale obrátí naruby dětský gang v čele s Nikem, který se ohání pistolí. Vůdce domácí skupinky Viktor navíc pomalu dospívá a je jen otázkou času, kdy se mu na jazyku objeví obávaná skvrna – první příznak nemilosrdné nemoci, která má na svědomí i rodiče sourozenecké trojice.

Po přečtení synopse je jasné, že si ve Skvrně zahrají primárně mladiství a děti. Hlavní roli si zde střihne syn Ivana Trojana, osmnáctiletý Josef Trojan, kterého jste zatím mohli vidět jen v jedné epizodě seriálů Svět pod hlavou a Dáma a král, v několika studentských filmech a naposledy v letošním celovečeráku Cena za štěstí.

Seriál samozřejmě nehýří kdovíjakým rozpočtem, což je vidět i v upoutávce, kterou si můžete pustit níže. Skvrna ovšem stojí za povšimnutí nejenom díky postapokalyptickém tématu, ale primárně kvůli slovenskému režisérovi a herci Peterovi Bebjakovi, jenž natočil výborný kriminální thriller Čára, minisérii Spravedlnost v čele s Ondřejem Vetchým či chválený seriál Za sklem.

Šéf hrané tvorby Streamu Daniel Strejc o Skvrně říká: „Seriál Skvrna má díky svému tématu i zpracování velkou šanci uspět také v zahraničí. Režisér Peter Bebjak si totiž ve svém onlinovém debutu pohrává s nelichotivou, ale divácky atraktivní vizí – koncem části civilizace. Seznam hodlá spolu s produkcí DNA Production seriál nabízet i mimo Českou republiku, kde má Peter Bebjak už jeden významný úspěch – jeho sérii Spravedlnost si zakoupila produkční společnost Matta Damona a Bena Afflecka.

O kvalitách seriálu se budeme moci přesvědčit již dnes večer, snad nás Stream po delší době opět mile překvapí. V galerii si můžete prohlédnout veškeré promo materiály - plakáty, fotky z natáčení a další. 

Zdroje: Stream, Skrvna.Stream

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu