Živí mrtví: Herec mrtvé postavy očekává svůj návrat

Živí mrtví: Herec mrtvé postavy očekává svůj návrat | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Přehlídka starých známých pokračuje. Pozor na spoilery.

Zatímco u jiných seriálů diváci smutní, že už nikdy neuvidí své oblíbené mrtvé postavy znovu na obrazovce, Živí mrtví jdou v tomto směru více naproti diváckým očekáváním. Už mnoho postav „vstalo z mrtvých“, aby si užilo poslední minuty slávy a zároveň potěšilo nespočet duší před obrazovkou. Dobrou připomínkou může být poslední epizoda Ricka Grimese, kde jsme se dočkali rekordních tří cameo roliček, skrze které jsme znovu spatřili Shanea, Hershela a Sashu. Několik měsíců zpátky se ovšem začalo řešit další očekávané cameo, které by si fanoušci dozajista přáli.

Herec Michael Cudlitz, jehož postava Abrahama hrdinně skonala pod tíhou Neganovy pálky, totiž nepřestal ve škádlení diváků ohledně svého návratu do seriálu a v této své časté zálibě nyní pokračuje. Ovšem tentokrát se zřejmě pouhé škádlení mění v realitu. Co herec prozradil? Podle něho v seriálu zůstalo stále spoustu postav, které byly těsně svázány s jeho postavou a díky tomu bychom se mohli lehce vrátit v čase. Tím pádem máme počítat s tím, že pokud Abrahama znovu spatříme na obrazovce, bude to prostřednictvím flashbacku namísto vidiny nebo halucinace.

Herec ale zašel ještě dál. Ve svém pokračujícím proslovu se rozmluvil i o filmech, které stanice AMC v současnosti připravuje. Řeč je samozřejmě o oznámené Rickově trilogii, která dopoví příběh této hlavní postavy. Tyto filmy se dle jeho slov budou vracet v čase a pravděpodobně budou párovat postavy, které nebyly nutně spárované v komiksové předloze. Svůj proslov nakonec zakončil lehce vágním, leč povzbudivým přesvědčením, že jeho návrat je velmi, velmi možný.

Vzhledem k tomu, že tato trilogie je zcela originálním projektem a žádnou předlohu nemá, řekl bych, že se v ní může stát doslova cokoliv. A flashback Abrahama je jednou z těchto věcí. Věříte, že mezi nás znovu Abraham zavítá? Nebo si myslíte, že se jedná o plané řeči? Dejte vědět v komentářích.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu