Živí mrtví: U natáčení vražd Glenna a Abrahama se hercům dělalo špatně

Živí mrtví: U natáčení vražd Glenna a Abrahama se hercům dělalo špatně | Fandíme seriálům
AMC
Nebyla to jemná podívaná.

Když se v seriálu Živí mrtví představil Negan (Jeffrey Dean Morgan), byla to podívaná, která mnohými dost otřásla. On a jeho milovaná basebalová pálka Lucille udělali "sekanou" z Abrahama (Michael Cudlitz) a Glenna (Steven Yeun).

Nebyla to podívaná pro citlivé povahy a vcelku očekávatelně se na seriál snesly stížnosti ze strany některých puritánských diváků.

A nebyl to příjemný pohled ani pro samotné herce, kteří se natáčení neblaze proslulé scény účasnitnili. Prozradila to představitelka Rosity Christian Serratos:

"Bylo to velice náročné, ale současně také myslím, že to pro nás všechny mělo velkou váhu. Byla velká zima, bylo to nesmírně emocionálně vyčerpávající. Spoustě z nám se udělalo fyzicky nevolno. Byla jsem nachlazená, můj imunitní systém dostal ránu ze všeho, co jsem měla. Ale myslím si, že to dopadlo jako jedna z nejlepších smrtí."

Nešlo o nejbrutálnější scénu, kterou jsme na televizních obrazovkách viděli, ale určitě patří k hodně násilným. Podle některých diváků to bylo drsné až moc, ale v tomto případě ani komiksová předloha nebyla zrovna útlocitná a tvůrci prostě chtěli ukázat, že Negan není někým, s kým je moudré si zahrávat. A to se povedlo. 

Negan ale už dávno není tím šikanujícím šílencem jako v předchozích řadách. To, jak se jeho příběh bude dál vyvíjet se dozvíme v dalších dílech deváté řady, která bude pokračovat 10. února 2019.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Fimi. | 18.12.2018 11:41
Přitom Abraham v komiksu zemřel dříve než se s Negan vůbec potkali a vlastně dříve než se Negan vůbec objevil. Schytal šíp do oka od Dwighta
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu