Hra o trůny: Pusťte si speciální znělku z Oreo sušenek

Hra o trůny: Pusťte si speciální znělku z Oreo sušenek | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Sušenky Oreo lákají na svou speciální edici modifikovanou úvodní znělkou.

Speciální limitované edice Oreo sušenek k finální osmé sezóně Hry o trůny se nejspíš v České republice nedočkáme, tak si alespoň můžeme spravit chuť sledováním jejich bravurní reklamní kampaně. Před několika dny se společnost Oreo vytasila s přepracovanou úvodní znělkou. Pokud vás někdy zajímalo, jak by vypadal Zimohrad nebo Královo přístaviště vyrobený z černobílých sušenek, tak se můžete podívat na propagační video níže.

Sušenky Oreo nejsou jedinou značkou, která v souvislosti s poslední sezónou Hry o trůny uvede limitovanou edici svých produktů. Limitovanou edici skotské whiskey se dočkáte od značky Johnie Walker pod výstižným názvem White Walker (alias Bílý chodec). Ta by měla být k dostání i v ČR s cenou kolem jednoho tisíce za 0.7l lahev. Samotná stanice HBO se však v souvislosti s whiskey rozšoupla ještě víc. Na trh uvede speciální set skotské whiskey, kde každá z celkem osmi variant bude odkazovat k jednomu z rodů fantasy seriálu.

V televizní historii by se našlo jen jen minimum seriálů, které by měly tak rozsáhlý kulturní a společenský dopad jako právě Hra o trůny. Následující týdny všechny fanoušky GoT čekají všudypřítomné žně, nad kterými bude ten zanedbatelný zbytek populace jen nevěřícně kroutit hlavou. První z posledních šesti epizod se dočkáme již v brzkých ranních hodinách v pondělí 15.4.

Zdroje: Screnrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu