Hra o trůny: Nové detaily o premiéře jsou venku

Hra o trůny: Nové detaily o premiéře jsou venku | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 15 obrázků
Možnosti pro datum premiéry se nám pomalu začínají zužovat. K tomu krátký update o prequelovém seriálu.

Přesné datum, kdy se po dvouroční pauze konečně dočkáme osmé řady Hry o trůny, je už pěkně dlouho tabu. HBO nehodlalo veřejnosti dát nic bližšího, než že finální sezonu svého největšího hitu hodlá odvysílat někdy v průběhu roku 2019, nic víc jsme ale až dosud nevěděli. Prezident celé televizní stanice Casey Bloys při rozhovoru s Entertainment Weekly do situace konečně vnesl trochu světla a odhalil, že HBO má v plánu osmou řadu seriálu odvysílat v první polovině roku!

Hra o trůny pro sebe v minulosti měla nejčastěji zarezervovaný dubnový termín, třetí a sedmá řada se z tohoto pravidla ovšem vymkly. Třetí se posunula o měsíc dříve a odstartovala už v březnu a sedmá naopak k přípravě potřebovala čas až do července. Letos HBO využilo volného dubna k premiéře druhého Westworldu, a jelikož si toto populární sci-fi o umělé inteligenci dává příští rok volno, dávalo by smysl, pokud si Hra o trůny vzala své bývalé místo nazpět. Bližší detaily bohužel nemáme, aspoň už je ale jasné, že tentokrát bude datum premiéry oproti sedmé sérii o něco dřívější.

Hra o trůny: Podrobný rozbor závěrečné série v souvislostech
 

Bloys zároveň v tom samém rozhovoru vyvrátil dřívější zprávy o tom, že první prequelový seriál, který momentálně HBO připravuje, by se měl začít natáčet už tento říjen. Zprávu původně přinesl Belfast Telegraph, Bloys ovšem říká, že to jednoduše není pravda. Aktuálně je natáčení naplánované někdy na začátek příštího roku a údajné říjnové datum by se prý jednoduše ani nedalo reálně stihnout. Scénář pro pilotní díl od Jane Goldman (Kingsman, Hvězdný prach) je sice hotový, režisér a herecké obsazení se ale zatím hledá a doladit s nimi všechny detaily za pouhé dva měsíce by prostě nešlo.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Kingsman - Tajná služba

13.12.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Komedie, Dobrodružný, Krimi
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu