Hra o trůny: Trailer na třetí díl a nová videa o natáčení dvojky

Hra o trůny: Trailer na třetí díl a nová videa o natáčení dvojky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Od bitvy o Winterfell nás už dělí jen týden, mrkněte na trailer. K tomu dvě videa o výrobním procesu druhé epizody.

Další díl Hry o trůny je za námi a s jeho premiérou se samozřejmě váže i zveřejnění sady několika zajímavých videí. Začneme s minutovou upoutávkou na další díl, na který se můžeme těšit v pondělí 30. 4. Tady se konečně dočkáme velkolepé bitvy o Winterfell, kde se rozhodne o osudu celé říše a kterou si tvůrci nemohou dostatečně vynachválit. Epizoda by měla trvat hodinu a dvacet dva minut, což z ní činí zatím nejdelší díl seriálu vůbec a kromě toho zabrala nejdelší dobu i její tvorba. Točila se každou noc celkem jedenáct týdnů (více detailů najdete zde), videa z natáčení by tedy příští týden měla být o to napěchovanější a zajímavější. Nyní se pokochejte krátkým trailerem. Pod ním najdete zbylá dvě videa, v nichž vám tvůrci poví něco víc o psaní a výrobě druhého dílu.

První z nich se stejně jako minule více zaobírá seriálem ve stádiu psaní scénáře. Showrunneři David Benioff a D. B. Weiss nám tu dopodrobna popisují a vysvětlují, proč se jednotlivé postavy chovaly tak, jak se chovaly, co je k jejich rozhodnutí vedlo a jak je ovlivňuje jejich dřívější zkušenost. Největší pozornosti se dostalo scénám Jaimeho (Nikolaj Coster-Waldau) soudu před zrakem dračí královny, plánování bitevní strategie uvnitř winterfellských komnat a Brienninu (Gwendoline Christie) pasování na rytířku.

Ve druhém se podíváme přímo na plac. A ne jen tak ledajaký. Pro potřeby natáčení 8. řady byl totiž hrad Winterfell skoro kompletně v reálu vybudován a promyšlen, jelikož bude středobodem velké bitevní scény. Protože se tu ale odehrávají i první dvě epizody a tvůrci nechtěli, aby postavy neustále procházely jedněmi a samými místy, byla pevnost oproti minulým sezonám upravena a hlavně značně rozšířena. Pod více než dvacetiminutový pohled do zákulisí jsme pro vás připojili ještě plnou verzi písně Jenny of Oldstone, kterou v průběhu epizody zpívá Podrick Payne (Daniel Portman).

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu