Tvůrci legendárního seriálu X-Men chtějí požádat společnost Disney o jeho vzkříšení

Tvůrci legendárního seriálu X-Men chtějí požádat společnost Disney o jeho vzkříšení | Fandíme seriálům
Kultovní série by se mohla vrátit.

V devadesátých letech minulého století běžel animovaný seriál X-Men: The Animated Series, který se stal kultovním a spousta lidí díky němu objevila lásku ke komisovým projektům. 

Seriál se dočkal pěti řad, 76 epizod a skončil v roce 1997. Ale je možné, že by se mohl vrátit. Jak asi víte, společnost Disney koupila firmu Fox, která právě na X-Meny vlastní práva. A tvůrci seriálu X-Men mají dojem, že uzrál čas oslovit právě Disneyho, zda by nebylo možné projekt oživit. 

Tvůrci mají v plánu sejít se zástupci Disneyho a pokusit se je přesvědčit, aby vznikly další díly. Což není nepředstavitelné s ohledem na to, že v listopadu odstartuje streamovací služba Disney+ a ta by byla pro seriál dobrým novým domovem (původní seriál běžel na Fox Kids).

Dlouholetý tvůrce X-Menů Larry Houston se nechal slyšet: "Jedna věc, kterou bychom chtěli udělat víc než cokoliv jiného, je pokračovat tam, kde jsme [se seriálem] skončili."

Od Disneyho by rozhodně nebylo špatné rozhodnutí dát projektu zelenou. Jde o animovanou sérii, není tedy tak finančně náročná jako hrané projekty a navíc je i nyní, několik desítek let po konci, stále populární. Z ekonomického hlediska je to tedy jasná volba. Jestli to ale stejně vidí i Disney, to se teprve dozvíme.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Fimi | 09.06.2019 08:36
To byla tehdá obrovská škoda že to zrušili, nakročeno to mělo dobře, Sinister, Apocalypse a najednou nic...doufám že to klape
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu