Teorie velkého třesku: Jak se měsíc po konci seriálu vyjádřil o svých pocitech Jim Parsons?

Teorie velkého třesku: Jak se měsíc po konci seriálu vyjádřil o svých pocitech Jim Parsons? | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit další 2 obrázky
Představitel Sheldona konec stále nevstřebal.

Je to už měsíc, co po dvanácti letech a dvanácti sériích skončila oblíbená Teorie velkého třesku. Veleúspěšný sitkom se na televizních obrazovkách udržel déle než sitkom Na zdraví ze stanice NBC, který čítá 11 sérií. Po takové dlouhé době si diváci zasloužili pořádný konec, který skutečně dostali. Závěr byl velmi uspokojivý a emoční a jeho hlavním tahákem byla Sheldonova výhra Nobelovy ceny.

Právě představitel excentrického vědátora, který sice rozumí fyzikálním zákonům, ale pravidla společenského soužití jsou mu cizí, Jim Parsons, se rozpovídal pro web ET Online. Prozradil, že si úplné skončení seriálu stále nepřipouští a jeho vědomí tuto skutečnost zcela nepřijalo. I když uznává, že herci i štáb připravili pro diváky úžasný konec, plné uvědomění si konce celého projektu se mu ještě nedostalo. Počítá ovšem s tím, že emoce se dřív nebo později dostaví.

„Ještě mi pořád úplně nedošlo, že je konec. V tuto dobu bychom měli normální přestávku mezi natáčením další série, takže počítám, že mi to všechno dojde až v září, kdy jsem obvykle začali natáčet a vydávat další epizody,“ říká Jim v rozhovoru pro ET Online. „Skončilo to přesně tak, jak jsem doufal. Měli jsme opravdu milion možností, jak to správně zakončit., Mluvil jsem s některými scénáristy a ti byli skutečně nervózní, řekl jsem jim, ‚je to finále, nemůže to být úplně dokonalé, někdo to bude nenávidět,‘ ale nakonec to dopadlo skvěle. Myslím, že jsme to ukončili dobře.“

Nikdo se asi Jimovi nemůže divit, pracoval na seriálu dvanáct let a byl zvyklý na nějaký časový harmonogram. Jak vy se vyrovnáváte s koncem Teorie? Dejte nám vědět do komentářů.

Zdroj: ET Online, ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu