Mindhunter: Známe datum premiéry 2. řady Fincherova seriálu o sériových vrazích

Mindhunter: Známe datum premiéry 2. řady Fincherova seriálu o sériových vrazích | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Samotný otec série David Fincher oznámil přesné datum, kdy druhá řada výborného seriálu o sériových vrazích dorazí na Netflix. A je to dřív, než byste možná čekali. 

Seriál Mindhunter, který pro Netflix produkoval David Fincher a osobně zrežíroval čtyři z deseti epizod, měl tak pozitivní ohlasy, že se téměř okamžitě ohlásila druhá řada. Očekávání jsou tak vysoká, že jsme si ji dovolili zařadit i do žebříčku nejočekávanějších seriálů 2019.

Druhá série se bude odehrávat dva roky po první, a to v letech 1979 až 1981. Objevit by se měl známý vrah Charles Manson, kterého si zahraje Damon Harriman, a členové jeho Manson Family jako Tex Watson či Elmer Hanley, který byl v roce 1977 obviněn ze znásilnění a vraždy 28 mladistvých kluků. Více informací o vrazích, které uvidíme, naleznete ve starším článku. Jelikož se většina série bude odehrávat v Atlantě, máme očekávat plno afroamerické muziky a potenciálně tedy dalších kulturních vlivů.

Druhá řada měla původně dorazit na Netflix na podzim minulého roku. Poté se ovšem odložila a konkrétní datum jsme neznali. To již neplatí, samotný otec série David Fincher oznámil, že druhá série dorazí 16. 8. 2019. To je již za měsíc, trailer by měl být za rohem.

Oznamovací teaser:

Zdroj: Digitalspy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu