Mindhunter 2. série: Novinky spojují seriál s novou Tarantinovkou

Mindhunter 2. série: Novinky spojují seriál s novou Tarantinovkou | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dva naprosto odlišné projekty budou mít společného…

Novátorský režisér David Fincher si před čtyřmi roky dal menší pauzu, když se od svého posledního filmu Zmizelá přesunul ze stříbrného plátna na malou obrazovku. Zjevně to ale ničemu nevadí, protože nám díky tomu přinesl jeden z nejlepších detektivních seriálů minimálně tohoto století, Mindhuntera. Stejně jako všechno, co kdy Fincher v posledních dekádách natočil, to sklidilo úspěch a nadšené ohlasy, takže 2. řada se začala připravovat takřka bez váhání. A nyní jsou na světě první novinky.

Haunting of Hill House: Nová hororová série od Netflixu
 

Zatímco minule se pátrání odehrávalo na konci 70-tek, nyní se posuneme na začátek 80-tek, přesněji do roku 1981, kdy se mezi těmito dvěma obdobími odehrávaly série dětských vražd v Atlantě. Kdo za tyto vraždy bude zodpovědný, zatím oznámeno nebylo, ale pokud se to chcete dozvědět, wikipedie je vám k dispozici a já to sem kvůli spoilerům psát nechci. Potvrzený byl však návrat dvojce vrahů z první řady, tedy Davida Berkowitze a Dannise Radera. A k nim se tentokrát přidá i jedno známé jméno.

Tím bude sériový vrah Charles Manson, který roku 1969 zavraždil herečku Sharon Tate. V době odehrávání příběhu bude už ale dávno za mřížemi. Mnohem zajímavějším faktem ale je, že ta samá postava se objeví i v novém filmu od Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu, a dokonce ji ztvární i ten samý herec. Australský rodák Damon Harriman zatím nemá na kontě žádný známější titul ani roli, ovšem tento rok by pro něho mohl být průlomový.

Toto prohlášení sice Mindhuntarova produkční společnost Netflix nechce nijak komentovat, filmový web Collider však prohlašuje, že David Fincher obsadil Herrimana ještě před Tarantinem, který to oznámil teprve před několika dny. Herriman navíc své scény pro Mindhuntera údajně natočil už v červenci, což toto prohlášení jenom potvrzuje.

Vzhledem k tomu, že nová Tarantinovka bude debutovat přístí rok v kinech 26.7, je nejprvaděpodobnější, že Harrimanovo ztvárnění vraha uvidíme nejdříve tady než v 2. řadě seriálu. Ta se sice už natáčí, ale dál než k prvnímu dílu se zatím tvůrci stále nedostali. A vzhledem k tomu, že 1. řada si minulý rok odbyla premiéru až 7.10, není důvod k tomu, aby se toto osvědčené datum měnilo, natož aby celou řadu stihli vydat už o prázdninách.

Přijde vám toto obsazení jako opravdu nemyslitelná náhoda? Nebo jako originální a docela dobrý marketingový tah? Za mě existuje ještě třetí varianta, a to že se Harriman stal pouhou obětí Tarantinova dobře načasovaného vtípku. Co myslíte vy?

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu