Comic-Con 2019: Kompletní přehled seriálů, které v následujících dnech nabídnou trailery a novinky

Comic-Con 2019: Kompletní přehled seriálů, které v následujících dnech nabídnou trailery a novinky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 44 obrázků
Hra o trůny, Zaklínač, Westworld nebo DC Universe - seriálová stránka Comic-Conu bude opravdu nabitá.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

Pátek, 19. 7.

Již tradiční panel si nachystali i tvůrci marveláckých Agentů S.H.I.E.L.D.u. Se stále vysílanou šestou a plánovanou sedmou řadou bychom se pak mohli dočkat i nějakých zajímavých novinek. Na panelu budou přítomni Clark Gregg, Ming-Na Wen nebo Chloe Bennet.

Nebude chybět ani HBO se svým novým fantasy seriálem. His Dark Materials (Jeho temné esence) už dostaly v květnu svůj první trailer, teď by mohly přijít i nějaké informace navíc, popřípadě další ochutnávka. Na pódiu uvidíme i hlavní hvězdy seriálu, Jamese McAvoye, Dafne Keen, Lin-Manuela Mirandu a Ruth Wilson.

Svůj panel bude mít také Veronica Mars, která byla znovu po dvanácti letech obnovená na streamovací službě Hulu. Na panelu konkrétně vůbec první projekce prvního dílu a opět klasicky Q & A s Kristen Bell, Enricem Colantonim, Jasonem Dohringem nebo autorem seriálu Robem Thomasem.

Páteční prezentace si přichystaly i série The Walking Dead a Fear The Walking Dead. O desáté sérii Živých Mrtvých budou diskutovat hvězdy seriálu Norman Reedus, Danai Gurira, Jeffrey Dean Morgan nebo Melissa McBride a showrunnerka Angela Kang. O páté řadě prequelu pak promluví Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Danay Garcia nebo Maggie Grace. Je samozřejmě velká šance vydání trailerů nebo plakátů.

Ukážou se i tvůrci Ricka a Mortyho Dan Harmon a Justin Roiland, kteří přinesou první pohled a nějaké to info ohledně připravované čtvrté řady.

Pátek (z pohledu středoevropských hodin) završí prezentace dlouho očekávané adaptace Zaklínače od Netflixu. Na panelu se objeví jak hlavní hvězdy jako Henry Cavill Anya Cholatra Freya Allan, tak i showrunnerka Lauren Schmidt Hissrich, aby odpovídali na otázky fanoušků. S blížícím se vydáním, které by mělo proběhnout ještě letos, by se pak mohl konečně ukázat první trailer popřípadě alespoň další propagační materiály.

Další páteční prezentace budou mít i seriály jako Stumptown, Van Helsing nebo Cobra Kai.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu