Živí mrtví: Norman Reedus si přeje znovushledání s Rickem

Živí mrtví: Norman Reedus si přeje znovushledání s Rickem | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 5 obrázků
Shledají se ještě naposledy dva nejlepší parťáci v apokalypse? 

Andrew Lincoln (Rick Grimes) opustil seriál Živí mrtví, jenom aby se mohl navrátit ve filmovém pokračování jeho příběhu, které dorazí na velká plátna. Podle nepotvrzených zvěstí by se po jeho boku měla objevit i Danai Gurira, která ztvárňuje jeho přítelkyni Michonne. Ta má Ricka za mrtvého dlouhých šest let a letos po jeho vzoru opustí seriál. Snad proto, abychom se dočkali srdcervoucího shledání.

To vůbec největší setkání po letech si však tvůrci stále šetří a bůh ví, jestli se ho někdy vůbec dočkáme. Rickovým nejdůležitějším společníkem byl totiž doposud jeho přítel Daryl. Společně vždy tvořili nerozlučnou dvojku, kterou si každý fanoušek zamiloval. Jak se na potenciální znovushledání tváří samotný představitel role, Norman Reedus?

Ten letos na Comic Conu při jednom z rozhovorů (video najdete pod článkem) prohlásil, že podle něj vůbec není pochyb o tom, že by k opětovnému shledání mělo dojít. Vidět znovu výše zmíněné postavy pohromadě, by bylo jako rodinné shledání. Bohužel se samozřejmě jedná o pouhé hercovo přání a podobná důležitá rozhodnutí zůstávají na tvůrcích.

Pokud by ale k něčemu takovému skutečně došlo, tak by smysl dávala asi jen krátká návštěva. Postava Daryla je z těch zbývajících seriálových zdaleka nejoblíbenější a ztráta dalšího významného hráče v krátkém časovém horizontu by mohla slábnoucí diváckou základnou ještě výrazněji zamávat.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu