Green Frontier: Kolumbijská džungle skrývá magii i nacisty, mrazivý trailer na minisérii dorazil

Green Frontier: Kolumbijská džungle skrývá magii i nacisty, mrazivý trailer na minisérii dorazil | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Oceňovaný kolumbijský režisér Ciro Guerr přináší nádherně vypadající mrazivé mysteriózní drama v produkci tvůrců Narcos.

Režisér Ciro Guerr patří mezi nejvýznamnější současné kolumbijské režiséry. V roce 2018 ohromil diváky svým filmem Stěhovaví ptáci, který si Kolumbie zvolila jako svého účastníka v boji o Oscara za nejlepší cizojazyčný film. Jeho dalším projektem je skvěle vypadající minisérie pro Netflix. Jmenuje se Green Frontier (Frontera Verde) a jedná se o mysteriózní thriller, odehrávající se v Kolumbii a kompletně natočený ve španělštině.

Oficiální synopse: Hluboko v Amazonii, na hranici Brazílie a Kolumbie, mladá detektivka Helena vyšetřuje sérii bizarních vražd. Brzy vyjde najevo, že samotné vraždy nejsou tou největší záhadou. Helena odhalí magii, nacisty a svůj vlastní původ a brzy zjistí, že některá tajemství je lepší nechat v džungli.“

Sérii produkují producenti stojící za seriálem Narcos a bude mít délku 8 epizod. V hlavních rolích: Juana del Río, Nelson Camayo, Ángela Cano, Miguel Dionisio a Bruno Clairefond. Netflix celou sérii vypustí již 16. 8. 2019. Trailer vypadá famózně, můžeme se těšit na nádhernou kameru, krásné lokace a skvělou mrazivou atmosféru. V galerii nalezente první fotografie. 

Zdroj: Indiewire

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu