Gal Gadot si zahraje v seriálu o herečce z kontroverzního československého filmu Extase

Gal Gadot si zahraje v seriálu o herečce z kontroverzního československého filmu Extase | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Gal Gadot ztvární herečku a vynálezkyni Hedy Lamarr.

Gal Gadot je po filmu Wonder Woman miláčkem publika. Tomu jistě udělá radost, že sympatická herečka nebude v blízké budoucnosti oslňovat jen v roli amazonské princezny od DC, ale také se na ni můžeme těšit v životopisné minisérii stanice Showtime, která zatím nemá jméno. 

Pro Gal Gadot bude první role v americkém seriálu a rovnou ztvární hlavní postavu jménem Hedy Lamarr, která je považována za jednu z nejkrásnějších hereček své doby, ale také byla vynálezkyní. 

Hedy na sebe upozornila především filmem Extase z počátku třicátých let minulého století (viz galerie), kde se objevila zcela nahá, což v dané době způsobilo velký poprask. 

Kromě toho se Hedy věnovala i poněkud nečekanému oboru a to elektrotechnice se svým manželem Friedrichem Mandlem. Jde tedy o osobnost, jejíž život je pro filmaře hodně zajímavý, což potvrzuje i spoluprezidentka pro zábavu stanice Showtime Jane Winograde:

"Život Hedy Lamarrr byl skutečně fascinující. Nebála se čelit problémům, se kterými se potýkají ženy a společnost i dnes. V Gal Gadot jsme nalezli mimořádnou herečku pro ztvárnění skutečně velmi komplexní postavy Lamarr. A se zapojením ceněných osobností Sarah Treem a Warrena Littlefielda (výkonní producenti seriálu, pozn. redakce) to bude unikátní série."

Nebylo oznámeno, kdy bude minisérie uvedena, ale dá se tušit, že na ní Showtime bude chtít začít pracovat co nejdříve, protože v ni vkládá velké naděje.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu